Gada garākajā naktī vietām nedaudz snigs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Naktī uz sestdienu - gada garākajā naktī - vietām Latvijā nedaudz snigs, nokrišņi gaidāmi galvenokārt valsts austrumos, prognozē sinoptiķi.

Īsi pēc pusnakts būs saulgrieži un astronomiskās ziemas sākums. Nakts garums būs no 16 stundām un 59 minūtēm valsts tālākajā dienvidu punktā Daugavpils novadā līdz 17 stundām un 35 minūtēm Latvijas tālākajā ziemeļu punktā Rūjienas novadā, liecina dati no ASV Nacionālās okeānu un atmosfēras pārvaldes Saules kalkulatora.

Debesis pārsvarā saglabāsies apmākušās, vējš lēni pūtīs no austrumu puses un gaisa temperatūra būs -3..-8 grādi.

Dienā gaiss iesils līdz +1..-4 grādiem, daudzviet gaidāms neliels sniegs, vairāk snigs valsts dienvidos un austrumos. Vietām saglabāsies dūmaka. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš.

Rīgā saulgriežu naktī nav gaidāmi būtiski nokrišņi, pūtīs lēns austrumu vējš un gaisa temperatūra būs -5 grādi. Sestdien gaidāms apmācies laiks, palaikam nedaudz snigs un termometra stabiņš pietuvosies nulles atzīmei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu