Ceļojumu sērijā "Aiz apvāršņa" iznākusi jauna grāmata

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kā sprīdīte mājās pārnāca
Kā sprīdīte mājās pārnāca Foto: jumava.lv

Apgāds «Jumava» laidis klajā jaunu grāmatu tik populārajā ceļojumu grāmatu sērijā «Aiz apvāršņa» - «Kā sprīdīte mājās pārnāca». Tās autore - Linda Riņķe.

“Šī mana stāsta trešā un noslēdzošā grāmata izvedīs jūs cauri Jaunzēlandes skaistumam un dabiskumam, Singapūras modernajai dzīvei, Malaizijas salīdzinošajai dārdzībai un pirmajiem kultūršokiem, Taizemes kanālā redzamajiem varāniem un pitoniem, Kambodžas bagātajai kultūrai un neaizmirstamajiem iespaidiem par vietējo dzīvesveidu, Indijas pasaku cienīgiem stāstiem par īstām kāzām, bezgala garšīgu ēdienu un kultūru, kas gāž no kājām ar savu unikalitāti. Un līdz ar mani šis stāsts Jūs atvedīs mājās," viņa raksta.

Kā sprīdīte mājās pārnāca
Kā sprīdīte mājās pārnāca Foto: jumava.lv

"Tie bija trīs ceļošanas un iespaidu bagāti gadi, kas nu ir realizējušies manos pierakstos - trīs grāmatās, kurās uzrakstīju par to, kā tas bija, - visu pamest un aizlaist tālēs zilajās, kā izdzīvot, ceļojot ar minimālu budžetu, un kā adaptēties jaunā vidē. Un visbeidzot, ko tas nozīmēja atgriezties mājās - pasaulē, kas nebūt nebija sastingumā gaidījusi manu atgriešanos. Viss kā allaž - atklāti, ar piedzīvojumiem, noderīgu informāciju, pārdomām un iegūto,” tā Linda Riņķe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu