"Jumava" izdod jaunu detektīvu - "Medību suņi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Jumava" izdod jaunu detektīvu - "Medību suņi"
"Jumava" izdod jaunu detektīvu - "Medību suņi" Foto: Wikipedia.org

Apgāds «Jumava» laidis klajā Džorna Ljēra Horsta (Jørn Lier Horst) detektīvu "Medību suņi" ("The Hunting Dogs"), kas ir turpinājums skandināvu detektīvam “Ziemā slēgts”, informē izdevēji.

Atklājas, ka pirms 17 gadiem notiesātais nav noslepkavojis jaunu sievieti, par ko tika iesēdināts cietumā. Atbildīgo izmeklētāju Viljamu Vistingu atstādina no darba, un viņam virsū metas skandāla kārie žurnālisti. Vistings nemet “plinti krūmos”, bet turpina izmeklēšanu ar savas meitas - žurnālistes - palīdzību. Tikmēr pazūd vēl viena jauna sieviete…

"Medību suņi"
"Medību suņi" Foto: jumava.lv

Recenzija no lasītājas: "Lasītāja, kurai detektīvi tuvi sirdij, par jauno skandināvu detektīvu "Medību suņi". Spriedzes pilna, labi uzrakstīta ar savdabīgu sižetu un nemitīgi pārsteidzoša grāmata. Grāmatas varoņi ir mums visiem labi pazīstami, kas piedod grāmatai realitātes izjūtu. Man kā aizrautīgai lasītājai patika tas, ka īsti un spraigi savstarpējo attiecību pagriezieni notika jau pašā grāmatas sākumā. Šo grāmatu noteikti iesaku visiem piedzīvojumu un asu izjūtu mīlētājiem. Vēl nevaru nepieminēt, ka esmu lasījusi arī šīs sērijas pirmo grāmatu "Ziemā slēgts" un otrā daļa lieliski turpina un papildina šo sēriju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu