"Mana nākotnes karte" - jauna astrologa Rača grāmata

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Račs
Andris Račs Foto: Guntars Račs

Apgāds "Jumava" laidis klajā astrologa Andra Rača grāmatu "Mana nākotnes karte", kas ir ir turpinājums autora iepriekšējai grāmatai "Mana dzīves karte" ("Jumava", 2017. gads).

''Šajā mirklī, kad lasi šos vārdus, ir iestājusies tā nākotne, kuras pirms mirkļa vēl nebija… Vai vēlies ieraudzīt visu savu dzīves ceļu no putna lidojuma augstumiem? Šajā grāmatā atradīsi tūkstošiem gadu pārbaudītas astroloģijas metodes, kuras ļauj katram noteikt savu atrašanās vietu un ceļa zīmes nākotnei. Ielūkojies savā kartē un izlem, kurp doties tālāk, lasītāj," tā grāmatas anotācijā raksta autors.

"Mana nākotnes karte"
"Mana nākotnes karte" Foto: jumava.lv

Grāmata "Mana nākotnes karte" ir turpinājums autora iepriekšējai grāmatai "Mana dzīves karte" ("Jumava", 2017. g.). Pirmajā grāmatā tika pētīta cilvēka dzimšanas karte, otrajā grāmatā visa uzmanība tiek pievērsta mūsu nākotnes izzināšanai.

Grāmata lasītājiem sniedz atbildes uz vairākiem jautājumiem – vai mums jāzina nākotne? Vai nākotni iespējams izzināt? Cik drošas ir prognozes? Kādā veidā var noteikt nākotni? Cik daudz mēs spējam izmainīt savu nākotni? Atbildes iespējams rast šajā grāmatā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu