Meiers gūst septiņus punktus pret "Kalev"/"Cramo"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārtiņš Meiers
Mārtiņš Meiers Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbola izlases centra spēlētājs Mārtiņš Meiers sestdien guva septiņus punktus VTB Vienotās līgas regulārā čempionāta mačā, kurā viņa pārstāvētā Krasnojarskas "Jeņisej" komanda cieta zaudējumu.

"Jeņisej" savā laukumā ar rezultātu 80:88 (19:25, 15:29, 26:23, 20:11) piekāpās Igaunijas čempionei Tallinas "Kalev"/"Cramo".

Meiers šajā duelī laukumā pavadīja 26 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no sešiem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra trīs bumbas, bloķēja vienu metienu, četras reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja divas piezīmes, tikdams pie 11 efektivitātes koeficienta punktiem.

"Jeņisej" komandā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija amerikānis Alekss Jangs, bet pretiniekiem 25 punktus sameta viņa tautietis Šavons Lūiss.

Vienotās līgas kopvērtējuma līdere šobrīd ar deviņiem panākumiem tikpat dueļos ir Maskavas CSKA, kam ar deviņām uzvarām desmit cīņās seko Maskavas apgabala "Himki". Tikmēr Krasnojarskas "Jeņisej" ar četrām uzvarām 12 mačos ir devītā, bet Jāņa Blūma pārstāvētā Permas "Parma", kuru trenē Nikolajs Mazurs, ar trim panākumiem deviņās cīņās atrodama desmitajā pozīcijā.

Savukārt Latvijas vicečempione "VEF Rīga" ar divām uzvarām 11 dueļos ir pēdējā 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu