Bendika šauj neprecīzi un iedzīšanā apsteidz tikai četras konkurentes

PK biatlonā
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Baiba Bendika
Baiba Bendika Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas vadošā dāmu biatloniste Baiba Bendika sestdien Čehijā Pasaules kausa sezonas trešā posma desmit kilometru iedzīšanas sacensībās šaušanā pieļāva septiņas kļūdas un ierindojās 56.vietā 60 dalībnieču konkurencē.

Tikmēr uzvaru svinēja norvēģiete Marte Ulsbū-Reiselanne, kura ugunslīnijā pieļāva divas kļūdas, finišēdama pēc 29 minūtēm un 53,5 sekundēm.

Viņa finiša spurtā pārspēja Pasaules kausa līderi Doroteju Vīreri no Itālijas, kura šautuvē pieļāva vienu kļūdu un norvēģietei piekāpās par nieka 0,2 sekundēm,

Savukārt trešajā vietā finišēja zviedriete Hanna Ēberja, kura noslēpoja vienu soda apli un Ulsbū-Reiselannei zaudēja 4,7 sekundes.

Bendika jau pirmajā šaušanā neaizvēra trīs mērķus, nākamajās trīs kļūdīdamās vēl pa reizei. Cēsniece uzvarētājai zaudēja teju sešas minūtes.

Pieticīgais rezultāts iedzīšanā viņai liedza iegūt vietu svētdien gaidāmajā masu startā.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderpozīcijā ir Vīrere, kura guvusi 338 punktus, otrā ar 291 punktu ir slovākiete Paulīna Fialkova, kura sestdien bija 17.vietā, bet trešo vietu ar 268 punktiem ieņem itāliete Lisa Vitoci, kura šodien bija ceturtā.

Tikmēr Bendika ar 69 punktiem ir 36.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu