Vītoliņš arī otrajā spēlē pie "Davos" stūres izcīna uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Harijs Vītoliņš
Harijs Vītoliņš Foto: ITAR-TASS/LETA

Latviešu speciālists Harijs Vītoliņš arī otrajā spēlē pie Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) komandas "Davos" stūres guva uzvaru.

"Davos" vienība svētdien ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja "Ambri-Piotta" vienību.

Uzvaru "bullīšos" mājiniekiem nodrošināja Tino Kelsera precīzais izgājiens.

Vītoliņš par "Davos" galveno treneri tika apstiprināts tikai šonedēļ, bet pirmajā spēlē sestdien komanda viesos ar 3:2 pārspēja "Fribourg-Gotteron" vienību.

Tikmēr zaudējumu svētdien piedzīvoja Latvijas izlases uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", kas viesos ar 0:3 atzina "Bern" pārākumu.

Ķēniņš šajā cīņā laukumā pavadīja 16 minūtes un 59 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2. Latvietis šajā sezonā 29 spēlēs guvis septiņus vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles, būdams starp rezultatīvākajiem spēlētājiem komandā.

Vēl ārpus pieteikuma palika Latvijas izlases pirmais vārtsargs Elvis Merzļikins, kura pārstāvētā Šveices vicečempione savā laukumā ar 6:5  papildlaikā uzvarēja "Biel-Bienne" hokejistus.

Šveices augstākās līgas kopvērtējumā līderpozīciju ar 55 punktiem 27 spēlēs ieņem "Zug", bet piektā ar 46 punktiem 28 mačos ir "Lausanne", kamēr sesto vietu ar 45 punktiem 27 dueļos ieņem vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau "Tigers".

Tikmēr "Lugano" ar 40 punktiem 27 cīņās ir devītā, bet "Davos" hokejisti 27 mačos iekrājuši 25 punktus, kas tiem dod priekšpēdējo vietu 12 komandu konkurencē. Tiesa, pirmais desmitnieks ir jau 15 punktu attālumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu