Par eglītes un konfekšu saujas zādzību piespriež četru mēnešu cietumsodu (9)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ziemassvētku eglīte.
Ziemassvētku eglīte. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa piespriedusi četru mēnešu brīvības atņemšanu kādam vīrietim, kurš no "Statoil" degvielas uzpildes stacijas nozaga Ziemassvētku eglīti, bet no veikala "Maxima" - sauju ar konfektēm, liecina publiski pieejamais anonimizētais tiesas spriedums.

Tajā norādīts, ka vīrietis 2014.gada 19.decembrī piegāja pie degvielas uzpildes stacijas stenda, kas atrodas ārpusē pie ieejas durvīm, un nozaga vienu eglīti 14,5 eiro vērtībā. Savukārt nākamā gada 23.janvārī vīrietis no veikala ""Maxima" sveramo konfekšu stenda nozaga sauju ar konfektēm "Rīts", kas svēra 360 gramus, tādējādi veikalam nodarot zaudējumus 2,71 eiro vērtībā.

Tiesa, atbilstoši Krimināllikuma normām, nolēma vīrietim piespriest četrus mēnešus ilgu brīvības atņemšanu, kā arī piedzīt 2,71 eiro kaitējuma kompensāciju par labu SIA "Maxima Latvija".

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu