Ļaudis sāk vākt līdzekļus, lai jaunietis varētu samaksāt par trim sasistiem Ferrari (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: New Taipei City Police Department

Neparasti, taču pozitīvi notikumi pirmssvētku periodā risinājušies Taivānā. Tur kāds 20 gadus jauns vīrietis pārstrādāšanās dēļ bija uz mirkli iemidzis pie auto stūres un ietriecies trijos Ferrari.

Nodarītā skāde ir visai ievērojama un naudas izteiksmē - prātam neaptverama. Jo īpaši gados jaunajam vīrietim, kurš iepriekš 2018.gadā pameta koledžu, lai savai vientuļajai mātei palīdzētu ģimenes veikala pārvaldīšanā.

Kā vēsta BBC, Lin Činšangs pirms liktenīgajā negadījuma bija beidzis nakts maiņu savā darba vietā restorānā un pēc trijiem naktī devās mājās. Tur viņš secinājis, ka māte nejūtas labi, tādēļ nolēmis viņas vietā izpildīt tuvējā tempļa pasūtījumu un tur nogādāt zelta papīra naudu, kā arī vīrakus iekams sākusies rīta ceremonija.

Foto: New Taipei City Police Department

Tā izrādījās slikta doma, jo pārguruma dēļ Lins pie stūres uz mirkli iesnaudies un ietriecies trijos Ferrari. Tie bija trīs no četriem auto, kuru saimnieki bija sapulcējušies, lai dotos izklaides braucienā. BBC norāda, ka neviens no viņiem incidentā necieta, lai gan atradās pie saviem spēkratiem.

"Es padomāju: ak nē, esmu savārījis pamatīgas ziepes. Vēlējos tikai palīdzēt mammai, taču baidījos, ka tagad nāksies maksāt tādu naudas summu. Gribēju viņai palīdzēt, taču visu sabojāju vēl vairāk," - tā Lins.

Tomēr vēlākos notikumus nevarēja paredzēt ne Lins un viņa māte, nedz arī apskādēto Ferrari saimnieki. Proti, ilustrējot neapmierinātību ar aizvien augošo plaisu starp turīgo un trūcīgo sabiedrības daļu, vairāki desmiti taivāniešu pēc ziņu nonākšanas mediju telpā, vērsušies policijā piedāvājot daļēji segt Lina rēķinu par sabojātajiem auto un procesuālos izdevumus. 

Palīdzības apmērs ir visai daudzveidīgs. Naudas ziedojumu apmērs svārstās no aptuveni 3,5 eiro līdz pat 6700 eiro, un kopā līdz Ziemassvētkiem bija saziedots vairāk nekā 21 tūkstotis eiro. Kā vēsta BBC, bijuši arī tādi cilvēki, kas Ferrari īpašniekus aicinājuši necelt prasību pret Linu, taču viens no viņiem atbildējis, ka pietiekami daudz strādājis, lai varētu iegādāties šādu auto, tādēļ vēlas kompensāciju. Tai pašā laikā Ferrari īpašnieki bijuši pietiekami pretī nākoši un piekrituši iespējai saņemt atlīdzību pa daļām.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu