"Knicks" Ziemassvētku spēlē piekāpjas "Bucks" komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" otrdien cieta zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Ziemassvētku spēlē.

"Knicks" savā laukumā ar rezultātu 95:109 (24:22, 22:26, 22:36, 27:25) piekāpās Milvoki "Bucks" vienībai, ciešot piekto zaudējumu pēc kārtas un desmito pēdējās 11 spēlēs.

Ņujorkiešiem rezultatīvākais ar 21 punktu bija šī gada drafta pirmās kārtas izvēle Kevins Nokss, kamēr pa 14 punktiem bija Noā Vonleham un Timam Hārdevejam junioram, kuri izcīnīja attiecīgi 15 un desmit atlēkušās bumbas.

Milvoki komandai uzvaru ar 30 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām kaldināja Grieķijas basketbolists Jannis Adetokunbo, 20 punkti bija Brūkam Lopesam, bet 17 punkti - Malkolmam Brogdonam.

"Knicks" pirmajā ceturtdaļā pēc nonākšanas iedzinējos veica izrāvienu 16:2, kas ļāva uzvarēt spēles pirmo nogriezni - 24:22. Otrajā ceturksnī "Bucks" pārņēma vadību un puslaika pārtraukumā devās ar 48:46 savā labā. Trešās ceturtdaļas ievadā ņujorkieši izlīdzināja rezultātu, bet turpinājumā visu otro puslaiku atradās iedzinējos un cieta zaudējumu ar rezultātu 95:109.

"Bucks" basketbolistiem Ziemassvētku spēlēs šī bija pirmā uzvara kopš 1977.gada.

"Knicks" vienība aizvadījusi 53 Ziemassvētku spēles, kas ir rekords starp visām NBA komandām. Ņujorkas basketbolisti pirmo Ziemassvētku spēli aizvadīja 1947.gadā, kad tikās ar Providensas "Steam Rollers".

Vēl otrdien Ziemassvētku mačos Hjūstonas "Rockets"savā laukumā uzņems Oklahomasitijas "Thunder", Bostonas "Celtics" tiksies ar Filadelfijas "76ers", Goldensteitas "Warriors" duelēsies ar Losandželosas "Lakers" un Jūtas "Jazz" mēros spēkus ar Portlendas "Trail Blazers".

"Knicks" ar deviņām uzvarām 34 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu starp 15 Rietumu konferences vienībām, kamēr "Bucks" ar 22 panākumiem 32 cīņās ir otrā.

"Knicks" piektdien ziņoja, ka Porziņģis komandas treniņos atgriezīsies ne ātrāk par nākamā gada februāra vidu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu