Apledojums vietām apgrūtina braukšanas apstākļus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdienas rītā apledojuma dēļ atsevišķos posmos, galvenokārt valsts austrumdaļā, apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi".

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir Vidzemes šosejas (A2) posmā no Alūksnes pagrieziena līdz Veclaicenei, Daugavpils šosejas (A6) posmā no Daugavpils līdz Krāslavai, uz Rēzeknes šosejas (A12) no Varakļāniem līdz Rēzeknei un no Ludzas līdz Terehovai, kā arī uz Grebņeva-Medumi šosejas (A13) no Grebņevas līdz Špoģiem.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Alūksnes, Balvu, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Krāslavas, Ludzas, Madonas, Preiļu, Rēzeknes, Talsu, Tukuma, Valkas un Valmieras apkārtnē.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 88 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autovadītāji tiek aicināti ievērot ceļa segumam un stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, stilu un distanci, kā arī slidenākos posmos izvairīties no straujiem manevriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu