Kamīns – ne vien siltuma devējs, bet arī interjera elements

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Kamīna galvenais uzdevums ir nodrošināt siltumu, taču tas var kalpot arī kā pievilcīgs interjera elements, kas izceļ istabas kopējo tēlu. Viena no tendencēm, ko piekopj interjera dizaineri, ir kamīna izvirzīšana telpas priekšplānā jeb kamīna nozīmes izcelšana. Ja šobrīd esi kamīna izbūves procesā vai gatavojies to pārplānot, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina iepazīties ar vairākiem veidiem, kā to efektīvāk īstenot.

Kamīns padziļinātā sienā

Ja vēlies telpā radīt trīsdimensiju sajūtu, izbūvē kamīnu sienas padziļinājumā. Lai veidotu vēl oriģinālāku efektu, izgaismo kamīnu no sāniem vai aizmugures. Atlikušajā sienas daļā virs kamīna pieliec kādu apjomīgu, izteiksmīgu mākslas darbu, kas pievērsīs vēl lielāku uzmanību un veidos piepildītu kopējo tēlu.

Unikāla dizaina kamīns

Izvēloties kamīna formu, droši vari ļaut vaļu fantāzijai. Nevajag aprobežoties ar standarta formas dizainu, jo mūsdienās ir pieejami daudzi un dažādi neordināri risinājumi. Kamīns patiesi spēj kalpot kā vienreizējs dizaina elements gan formas, gan krāsas ziņā.

Foto: city24.lv

Ar attēlā redzamo īpašumu var iepazīties šeit!

Kamīns ar “odziņu”

Neatkarīgi no tā, vai dod priekšroku tradicionālam vai ekstravagantam kamīnam, papildini apkārt esošo vietu ar dažādiem interjera priekšmetiem. Piemēram, krāsaina flīžu pamatne pie sildelementa padarīs to izteiksmīgāku un aizsargās grīdu no dzirkstelēm. Ja kamīns netiek kurināts bieži, bet kalpo vairāk kā interjera elements, arī tā iekšpusē var novietot kādu dekoru.

Foto: city24.lv

Ar attēlā redzamo īpašumu var iepazīties šeit!

Kamīns bez liekām detaļām

Minimālisma piekritējiem varētu patikt vienkārša dizaina kamīns, kas sasaucas ar pārējo telpas interjeru, jo arī bez dažādām detaļām un īpaša apmetuma tas var kalpot kā galvenais istabas akcents. Patiesi - ir reizes, kad vienkāršais ir pats labākais.

Foto: city24.lv

Ar attēlā redzamo īpašumu var iepazīties šeit

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu