Ziemassvētku nedēļā "Akvamens" uzšaujas 1. vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Akvamens"
"Akvamens" Foto: kadrs no filmas

Piedzīvojumu filma “Akvamens” (“Aquaman”), kas ir sestā kinolente populāro supervaroņu komiksu ekranizāciju sērijā, Ziemassvētku nedēļas nogalē kļuvusi par pieprasītāko filmu Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo "collider.com".

Pirmajā nedēļā Ziemeļamerikā filma iekasējusi 105 miljonus dolāru, visā pasaulē ieņēmumi sasnieguši 500 miljonus.

Filma “Akvamens” ir sestā filma “DC Extended Universe” supervaroņu filmu sērijā, kas tapusi Warner Bros. filmu studijas paspārnē kopš 2013. gada. Sērijā iepriekš tapušas – “Dzelzs vīrs” (2013), “Betmens pret Supermenu: taisnības rītausma” (2016), “Pašnāvnieku vienība” (2016), “Brīnumsieviete” (2017) un “Taisnības līga” (2017).

Foto: Notikusi jaunās supervaroņu filmas "Aquaman" pirmizrāde.

2. vietā ar 50 miljoniem jaunā Mērija Popinsa "Mary Poppins Returns" ar britu aktrisi Emīliju Blantu galvenajā lomā.

Filmas rullītis.

Savukārt 3. vietā Heilija Steinfīlda (Hailee Steinfeld) un filma "Kamene" (Bumblebee).

Anotācija: 1987. gads. Robots vārdā Kamene atrod slēptuvi kādā autolūžņu laukumā Kalifornijas pilsētiņā, kurā dzīvo Čārlija (Heilija Steinfīlda). Meitenei drīz apritēs 18 gadu, un viņa meklē savu vietu dzīvē. Tieši Čārlijai ir lemts atrast noskrāpēto un sabojāto Kameni. Kad Čārlija to salabo, ir skaidrs - viņas dzīvē ienākusi ļoti neparasta Volkswagen "vabolīte"...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu