Latvijā romantiķi no Losandželosas "The Neighborhood"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"The Neighborhood"
"The Neighborhood" Foto: facebook.com/theneighbourhoods

Latvijā pirmo reizi uzstāsies grupa no ASV "The Neighborhood" (THE NBHD). 12. februārī „Arēnā Rīga" pasaules turnejas ietvaros "The Neighborhood" mūziķi prezentēs savu trešo albumu. 

Grupa "The Neighborhood" tika dibināta 2011. gadā, tomēr pirmais pilnvērtīgs albums "I Love You" tika ierakstīts tikai divus gadus vēlāk. Albums debitēja Billboard 200 albumu topā 39. vietā, bet jau dažus mēnešus vēlāk dziesma "Sweater Weather" ieguva milzu popularitāti un izvirzījās topu virsotnēs.

Kolektīva dalībnieki ir bērnības draugi, viņi visi mācījās vai dzīvoja kaimiņos. Savam nosaukumam grupa izvēlējās vārda "neighbourhood" britu rakstības variantu, jo amerikāņu bija jau aizņemts.

Mūziku, kuru izpilda "The Neighborhood", ir grūti pieskaitīt pie kāda noteikta stila. To var saukt par dark-pop vai popmūzikai tuvināto indie rock.

"The Neighborhood" solists Džesijs Raterfords (Jesse Rutherford) ir gana harismātisks. Grupu raksturo pārdomāts un ļoti konceptuāls vizuālais stils. Fotogrāfiju un videoklipu melnbaltais motīvs kļuvis par grupas savdabīgo vizītkarti.

"The Neighborhood" dziesmu teksti ir eksistenciālu motīvu piepildīti. Tajos tiek skartas ļoti personiskās tēmas - cilvēku bailes un vājības, mīlestība un tuvinieku zaudēšana, panākums un skaudība, uzmācīgās idejas. Tomēr tas viss ir pasniegts atbrīvotā manierē - bez pārspīlējuma. 

Savu trešo albumu grupa ir izlaidusi 2018. gada martā. Albumā iekļautas 12 kompozīcijas, kuras iedvesmoja r'n'b liriskas un romantiskas melodijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu