Vējonis piektdien tiksies ar 13.Saeimā ievēlēto frakciju pārstāvjiem (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Valsts prezidents Raimonds Vējonis rīt, 28.decembrī, tiksies ar 13.Saeimā ievēlēto frakciju pārstāvjiem, informē Valsts prezidenta kanceleja.

Plkst.12.30 Rīgas pilī plānota tikšanās ar Jaunās konservatīvās partijas (JKP) frakcijas priekšsēdētāju Jutu Strīķi, bet plkst.13 notiks tikšanās ar "KPV LV" frakcijas priekšsēdētāju Ati Zakatistovu.

Plkst.13.30 Vējonis tiksies ar Saeimas frakcijas "Attīstībai/Par!" (AP) pārstāvi Juri Pūci, bet plkst.14 plānota tikšanās ar Saeimas nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK) frakcijas pārstāvi Ināru Mūrnieci.

Plkst.14.30 plānota tikšanās ar Saeimas Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakcijas priekšsēdētāju Uldi Auguli, bet plkst.15 ar Saeimas frakcijas "Jaunā Vienotība" (JV) priekšsēdētāju Ainaru Latkovski.

Kā ziņots, četri politiskie spēki - JV, AP, JKP un VL-TB/LNNK - vienojušies veidot koalīcijas kodolu. Šīm partijām kopumā parlamentā ir 50 balsu, un tiek meklēti risinājumi, lai gūtu pārliecinošāku vairākumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu