“Supernovas 2019” pusfinālists Aivo Oskis laiž klajā konkursa dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai gan Supernovai šī ir jau piektā sezona, Oskis konkursam dziesmu iesniedzis pirmo reizi, tāpēc jo īpaši priecājas, ka ar pirmo piegājienu iekļuvis pusfinālā. No 33 dalībniekiem, kuri novembrī piedalījās otrajā atlases kārtā, uzstājoties žūrijas priekšā, dalībai konkursā izvēlēti 16 pretendenti. Viņš būs viens no mūziķiem, kurš TV tiešraidēs cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju 64. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Telavivā.

Aivo dosies cīņā ar dziesmu “Somebody’s Got My Lover”, kam mūzikas autors un producents ir Ruslans Kuksinovičs (plašāk pazīstams kā Rassell), bet vārdu autors ir pats Oskis. 

“Somebody’s Got My Lover” stāsts ir par divu jauniešu mīlestību un pārgalvīgiem solījumiem, ko abi nespēja piepildīt. Jaunieši vidusskolas laikā sarunāja tikties pēc desmit gadiem. Šo desmit gadu laikā meitene ir laimīgi precējusies, un puisis ir priecīgs par savu skolas dienu meiteni, bet nereti pieķer sevi domājam par to, kā būtu, ja būtu... Šī dziesma ir kā kavēšanās atmiņās, bet tajā pašā laikā tomēr tā ir kā apziņa, ka tā īstā un vienīgā vēl nav satikta. Aivo uzskata, ka nevajag tiekties pēc tieši tādas mīlestības un sajūtām, kas ir pieredzētas ar cilvēku, kuru esi kādreiz mīlējis, jo neviens cits nespēs būt tieši tas un tāds cilvēks, un tas nepavisam nav vajadzīgs! Otrajā pusītē vajadzētu novērtēt īpašības, kas padara šo cilvēku unikālu.

Līdz šim Aivo laidis klajā divus singlus (“Ejot garām un “Pateicos”), kurus producējis Ruslans Kuksinovičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu