LRF par pazudušo regbistu Pērkonu: Neatceramies šādu precedentu. Tas ir dīvaini...

Mārtiņš Kļavenieks
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Perkons
Dāvis Perkons Foto: facebook.com

Pazudušā regbija spēlētāja, 28 gadus vecā Dāvja Pērkona meklēšanā aktīvi iesaistās gan Latvijas Regbija federācijas (LRF), gan kluba "Miesnieki" pārstāvji, tā sarunā ar TVNET pastāstīja LRF valdes loceklis Māris Zeltiņš.

Līdz šim Valsts policija (VP) un brīvprātīgie bez rezultātiem pārmeklējuši teritoriju Olainē piecu kilometru rādiusā no vietas, kur 23.decembra vakarā tika atrasta Dāvja automašīna Toyota Corolla.

LRF valdes loceklis Māris Zeltiņš TVNET pastāstīja, ka aicinājumi iesaistīties meklēšanā izsūtīti federācijas un personīgajiem kontaktiem sociālās saziņas vietnēs. Tāpat iespēju robežās mēģinot sazvanīt cilvēkus, kas varētu zināt vairāk par viņa potenciālo atrašanās vietu. LRF pārstāvji, izlases un kluba "Miesnieki" spēlētāji arī piedalījās teritorijas pārmeklēšanā Olainē.

"Kaut kas tāds Latvijas regbijā notiek pirmo reizi. Neatceros šādu precedentu. Tas ir dīvaini, jo Dāvis allaž ir bijis ļoti punktuāls un precīzs. Ja pateica, ka jābūt piecos, viņš ne minūti nekavēja," pazudušā Dāvja Pērkona paradumus komentēja Zeltiņš. 

LRF valdes loceklis sarunas laikā apzināti izmantoja darbības vārdus tagadnē, nevis pagātnē, apliecinot ticību, ka Pērkonu izdosies atrast sveiku un veselu.

28 gadus vecais sportists Dāvis Pērkons ir pazudis kopš svētdienas. Viņš pēdējo reizi iegāja sociālajos tīklos ap pulksten 14:00. Pēdējo reizi viņš lasīja ziņu WhatsApp svētdien 12:44.

Ir zināms, ka sestdienas vakarā viņš ciemojās pie drauga Rīgā, Ķengaragā, kur pavadīja nakti no 22. uz 23. decembri.

Dāvis drauga mājas pameta, iespējams, ap pulksten 14:00, bet precīzs laiks nav zināms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu