Noskaties: Peiners teicams groza tuvumā; Strēlnieks trāpa tālmetienus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas basketbolisti Žanis Peiners un Jānis Strēlnieks ceturtdien ULEB Eirolīgas mačā izcēlās ar rezultatīvu sniegumu, katrs gūstot attiecīgi 16 un 15 punktus.

Peinera pārstāvētā Turcijas komanda Stambulas "Dariššafaka Tekfen" savā laukumā negaidīti ar rezultātu 79:75 (24:12, 18:19, 18:22, 19:22) pārspēja Grieķijas klubu Pirejas "Olympiakos", kuru pārstāv Strēlnieks un Jānis Timma.

28 gadus vecais Peiners laukumā pavadīja 27 minūtes, trāpīja 6 no 8 divpunktu metieniem, 1 no 2 tālmetieniem un realizēja arī vienīgo izpildīto soda metienu. Latvijas basketbolists arī bloķēja 2 pretinieku metienus.

Peiners, kuram šī ir debijas sezona Eiropas spēcīgākajā basketbola klubu turnīrā, divos statistikas rādītājos sasniedza karjeras rekordus ULEB Eirolīgā - 16 punkti un 9 atlēkušās bumbas.

"Olympiakos" rindās 29 gadus vecais Strēlnieks laukumā pavadīja nepilnas 29 minūtes, kuru laikā viņā netrāpīja 2 divpunktu metienus, traču realizēja 4 no 6 tālmetieniem un 3 no 3 soda metieniem.

Latvijas basketbolists izcīnīja arī 5 atlēkušās bumbas, atdeva 3 rezultatīvas piespēles, pārtvēra 1 bumbu un pieļāva 2 kļūdas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu