Balcers rezultatīvs AHL spēlē pret Jevpalova pārstāvēto komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: bellevillesens.com

Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, kaldinādams Belevilas "Senators" komandas uzvaru.

"Senators" savā laukumā ar rezultātu 6:4 (3:2, 0:1, 3:1) pārspēja uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēt Lavālas "Rocket".

Balcers ar rezultatīvu piespēli izcēlās četras sekundes pirms pamatlaika beigām, kad viņa komandas biedrs raidīja ripu tukšos vārtos.

Balcers šajā duelī četras reizes meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1, kamēr Jevpalovs tika pie negatīvas lietderības -2.

Šosezon Balcers 34 spēlēs guvis 13 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, bet Jevpalovs 31 mačā izcēlies ar sešiem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā vietā ar 35 punktiem 33 spēlēs atrodas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 26 punktiem 31 mačā ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 36 punktiem 31 cīņā atrodas vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kamēr septītā ar 32 punktiem 34 spēlēs ir Belevilas "Senators", bet pēdējo vietu starp astoņām vienībām ar 28 punktiem 32 dueļos ieņem Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu