Ieceļošanu Latvijā liedz trim ārzemniekiem bez derīgiem dokumentiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturtdien ieceļošana Latvijā liegta vienam Moldovas un diviem Krievijas pilsoņiem, kuriem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, informēja Valsts robežsardzē.

Personas apturētas Terehovas robežkontroles punktā un atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Savukārt lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts viens Krievijas un viens Mongolijas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Lietvedība Krievijas pilsoņa administratīvā pārkāpuma lietā netika sākta, bet otra persona saukta pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti divām personām - Igaunijas un Krievijas pilsonim.

Tikmēr par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā pie administratīvās atbildības saukti divi Krievijas, divi Uzbekistānas un pa vienam Latvijas un Igaunijas pilsonim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu