NuKo.lv aicina - sasildīsim bērnu ar īpašām vajadzībām sirsniņas īpašā Ziemassvētku labdarības akcijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī nozīmīgākā dāvana Ziemassvētkos ir kopā būšana, atkalredzēšanās prieks un pozitīvas emocijas kopā ar pašiem mīļākajiem un tuvākajiem cilvēkiem, šis ir laiks, kad visi – gan lieli, gan mazi - priecājas par dāvanām.

Organizācija Palīdzēsim.lv jau desmito gadu aicina sagaidīt svētkus, dāvājot prieku citiem un piedaloties akcijā “Sasildīsim sirsniņas”, kurā iespējams ziedot arī ar lielveikala internetā NuKo.lv starpniecību!

Organizācija šobrīd sadarbojas ar vairāk nekā 500 bērniem un jauniešiem ar dažādām veselības un sociāla rakstura problēmām. Katrs no šiem bērniem vēlas sagaidīt īstu Ziemassvētku brīnumu, un mēs varam viņiem palīdzēt to piedzīvot!

 

Foto: Publicitātes foto

Akcija, kas notiek visu decembri, tiek organizēta, lai piepildītu bērnu un jauniešu sapņus par Ziemassvētkiem kā gaišuma, siltuma un mīļuma pilniem svētkiem.

Aicinām sabiedrību nepalikt vienaldzīgiem un palīdzēt tiem, kuriem klājas grūtāk!
 

Foto: Publicitātes foto

Ziedotie līdzekļi, kas iegādāti lielveikalā internetā NuKo.lv, tiks izlietoti dāvanām un jautram, izzinošam un aktīvam piedzīvojumam – Ziemassvētku ballei - uzburot Ziemassvētku brīnumu kopā ar mūsu radošajiem draugiem.

Ar NuKo.lv starpniecību ikvienam ir iespēja iepriecināt kādu no 500 bērniņiem.

Ikviens ir aicināts ziedot kādu no šīm precēm: saldumi (konfektes, cepumi, piparkūkas, rieksti u.c.), jauniešiem –  ķermeņa kopšanas līdzekļus, zeķubikses u.tml. Bērniem – attīstošās rotaļlietas, grāmatas un zīmēšanas piederumus, krāsojamās grāmatas, puzles, galda spēles u.tml.

Protams, bērniņi priecāsies par jebkādu dāvaniņu Ziemassvētkos, ko aicinām izvēlēties no plašā NuKo.lv piedāvājuma klāsta!
 

Organizācijas Palīdzēsim.lv adrese: Kr.Valdemāra iela 118, Rīga, LV-1013. 

Pirms iededz sveci egles zarā,

dedz svētku liesmu sirdī savā,

ar piedošanu, sapratni,

ar mīlestības dzirksteli

un tici – tas ir Tavā varā

nest gaismu, kā to sveces dara…

/S.Vasiļevska/

Sasildīsim bērnu sirsniņas!

Kā ziedot?

  1. Ienāc NuKo.lv, izvēlies preces un saliec tās preču grozā.
  2. Nospied pogu PIRKT un izvēlies

    Publicitātes foto

  3. Izvēlies kādu no pieejamajiem piegādes laikiem un veic apmaksu! 

    Paldies par informatīvo atbalstu Apollo.lv un RīgaTV 24!
     

    Publicitātes foto


     
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu