Kas jāliek galdā, sagaidot Cūkas gadu (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Lai gan pēc ķīniešu horoskopa jaunais Zelta Cūkas gads iestājas februārī, mums aizvien pieņemts dzīrot 31. decembrī, vērojot salūtu un saskūpstoties ar tuvākajiem. Tāpat arī pavadīt nakti pie svētku galda. Ko tad īsti likt galdā, lai pielabinātos nākamā gada veiksmes pavēlniecei - Cūkai?

Jā, nav noslēpums, ka Cūkas mīl labi un daudz paēst - tāpēc iesakām padomāt par galda klāšanu jau laikus, lai sarūpētu to, kas patiešām svinību viesiem garšo, nevis izlīdzētos ar ātri sarūpēto piemājas bodītē. 

Šā gada TABU uz galda, protams, ir cūkgaļa - tāpēc rūpīgi pārbaudiet ēdiena sastāvu, jo pie mums pat vistas gaļas pastētē vai brieža desā pamanās iemaisīt lielu procentu cūkgaļas. Tāpat šogad uz galda nederēs mežacūkas gaļa un tās izstrādājumi.

Un Cūkai nepatīk, ja viņu mēģina apmānīt!

Tāpēc, ja vēlaties ēst cepeti, jau laikus izplānojiet, kas tas būs. Visteicamākā izvēle būs zivis, kas ir vistālāk no mājas lopu dzīves; der arī liellops, trusis, mājputni.

Liela pievienotā vērtība ir dārzeņu daudzumam uz svinību galda: salāti, tvaicēti dārzeņi un daudz zaļumu. Nākamā gada karaliene priecāsies par pākšaugiem un kukurūzas klātbūtni.

Cūkas delikatese ir trifeles, tomēr, apzinoties to cenu, varat mēģināt pielabināties ar citām sēnēm. 

Astrologi iesaka galda vidū līdzās Cūkas figūriņai nolikt sauju graudu, pienu, kastaņus un zīles - Cūka priecāsies par siltu sagaidīšanu!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu