Gundega Skudriņa šarmē ar ekstravagantiem tērpiem un dziļiem dekoltē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

TV personība, pasākumu organizatore, radošās apvienības“Skudras metropole” dibinātāja Gundega Skudriņa 2018. gadā savus fanus sociālajos tīklos lutinājusi ar ne mazums ieskatiem savā dzīvē, publiskojot arī bildes ar savas ikdienas “uniformām” - efektīgām kleitām, kam mēdz būt visai iespaidīgs dekoltē.

Pērnā gada vasarā Skudriņa aicināja rīdziniekus un pilsētas viesus uz Latvijas Universitātes Botāniskā dārza siltumnīcu, kur uz ierobežotu laiku bija atklāta kafejnīca ar noteikumiem "Noslēpumu dārzs", bet šoziem VEF teritorijā rīkoja “Citādās Ziemassvētku vakariņas”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es domāju, ka ar jums vienkārši komunicēju. Izrādās viss tiek aprējķināts indeksos, lietderībā, pieprasījumā un kā tik vēl nē. Kamēr vakariņās plosījos, nebija laika doties pēc balviņas. Tagad saņemta. Paldies! Izrādās, kā mikroinfluencerim dizaina kategorijā, pirmā vietiņa iedalīta. Ha! Pāris gadus atpakaļ nezināju, kas ir influencers, pat instagramu īsti nelietoju. Tagad jau ieniru tur, bet bez lielas intereses. Ne es te, tīklos, apzināti kaut ko veidoju, ne stilistiku piekopju, ne pie tā piedomāju. Tik šauju arā kas uz mēles, prātā, vai kur kādā notikumā pabijusi, ko pasaulē redzējusi. Diezgan bieži citiem tas noder. Prātā pat nenāk, ka kāds to lasa un vēl nopietni ņem?. Bet, izrādās visādas tabulas, pētījumi. Nopietni tas skan tā-Accelerators of Relevance, kopā ar sadarbības partneriem HypeAuditor un Norstat GOLIN Rigā izveidoja pirmo Latvijas Golin Accelerators of Relevance indeksu 2018. Tad nu es tagad indeksēta?. Patiesībā tā jau maniem sekotājiem pienākās, tātad jums!! Paldies par uzticību gadu gaitā??. Personīgais labums, vecākais bērns varbuuuuūt ieklausīsies vairāk, jo pēc tīņu domām, visa taisnība tik yotubā un blogeriem?. Tad nu, Gerdiņ, mammuks tura buru! Būs vien māmiņā jaieklausās?. P.s: bilžuks no žurnāla Lilit apciemojuma, talantīgā Andrey Nikiforov radīts. Paaldies! #influencerutops#nekadnezinikurnonaksi#bistamietikli#jasakuztvertnopietni#justfun

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gada izskaņā profesionālā gada bilance. Gan sekojot noteikumiem, gan ignorējot tos, šogad paveicām miljons reizes vairāk kā iespējams. Paldies vairākiem preses izdevumiem, arī žurnālam “Ir NAUDA” ,ka mūsu vietā apkopojāt gada griezumu Skudras metropolei, sadarbībā ar dizaineru Mārcis Ziemiņš???? 7 pirmās vietas Latvijā!! Sudrabs Eiropā Desmitniekā pasaulē Unikālākais pasākums Baltijā. Jaudīgi, traki un pat nedaudz mežonīgi?. Esam strādājuši 4 valstīs. Vislielāko devumu atstājot mājniekiem. Tikai kādam tur augšā skaidrs, kāpēc tā notika un tieši šogad. Pēc manas pārliecības, tas ir daudzu iepriekšējo gadu rezultāts: mūsu pārlieku lielā atbildība , uzdrīkstēšanās, crazy domāšana un labas sirdis. ( Par sevi nezinu, par kolēģiem droši galvoju.) Mūsu mērķis nekad nav bijušas balvas, bet gan pilnveidošanās un attīstība. Būt ceļā! Izzināt, mācīties, radīt, īstenot. Katra balva mums nav lieta, bet gan atmiņas un sastaptie cilvēki. Arī milzīgs stress, sirmi mati, ārrrrprrātīgi daudz darba stundu, negulētas naktis, BET arī sastapti fantastiski cilvēki, drosmīgi klienti, daudz smieklu un joku, milzīgs vezums pieredzes, robežu nojaukšana, pasaules apceļošana un nokļūšana visneiedomajākamās vietās, par kurām pat neuzdrīkstētos sapņot.. Tāpēc man ļoooooti gribās pateikties daudz jo daudz cilvēkiem, ar kuriem šogad kalnus gāzām plecu pie pleca, ilggadējai komandai, visiem sastaptajiem un čaklajiem entuziastiem, jaunpienācējiem, arī praktikantiem. Visiem, ar kuriem gadu no gada strādājam. Visiem jau esošajiem un daudz jauniem klientiem: uzņēmējiem, iemīļotiem zīmoliem un to veidotājiem, valsts iestādēm, vēstniecībām un individuālajiem klientiem. No sirds pateicamies par doto iespēju, uzticēšanos, trakiem, grūtiem projektiem, jūsu atbalstu un pateicību. Ne bez jums visiem būtu iespējams viena gada laikā izdzīvot amerikāņu kalniņu cienīgus notikumus, notraust prieka asaras, piedzīvot profesionālos laimes mirkļus.. Ļoti, ļoti pateicamies un novērtējam??????. Visiem savējiem sūtu vissirsnīgākos vēlējumus un katram savas laimes piepildījumu. Bet Nora Ūpe un Mārcis Ziemiņš jums jo īpaši??????. Lai top!!!? 2018 tu biji superjaudigs un dāsns!!! Novērtējam??

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gruzijas kanjonā krāsu saspēle.

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalni loģiski norauj jumtu. #gruzija#kazbegi#radosanometne#iedvesma#prieks

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pieķerta ābolu zagle.? #lauki#rudenigavasara#aboluraza#fotomirklis#brivdienas

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rožu laiks..

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Piesēst uz akmens un uzņemt spēkus. #ligolustes#vasarassaulgrieži#dabasspēks

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balonmākoņos.. #grandpoethotel#hotelatklasana#uzlabotgarsstavokli

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uzbrukums kūkai. #parnu#supelsaksad#komandejums#jokukasirjaed

A post shared by Gundega Skudriņa (@metroskudra) on

Kā zināms, pirmajā “Latvijas Golin Accelerators of Relevance Influenceru indeksa 2018” dizaina kategorijā par uzvarētājiem tika pasludināti Gundega Skudriņa (mikro), Ieva Cipruse (medium) un Elita Patmalniece (makro).

“Izrādās, kā mikroinfluencerim dizaina kategorijā pirmā vietiņa iedalīta. Ha! Pirms pāris gadiem nezināju, kas ir influencers, pat instagramu īsti nelietoju. Tagad jau ieniru tur, bet bez lielas intereses. Ne es te, tīklos, apzināti kaut ko veidoju, ne stilistiku piekopju, ne pie tā piedomāju. Tik šauju ārā, kas uz mēles, prātā, vai kur kādā notikumā pabijusi, ko pasaulē redzējusi. Diezgan bieži citiem tas noder. Prātā pat nenāk, ka kāds to lasa un vēl nopietni ņem. Bet, izrādās, visādas tabulas, pētījumi,” sociālajā tīklā “Facebook” pēc šā sasnieguma rakstīja uzņēmēja.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu