Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Top 10: nerātnas rotaļlietas, ar ko šogad uzlabot seksuālo dzīvi... (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos.com / TVNET kolāža

Iesācies jaunais 2019. gads, kad katrs no mums apņemas paveikt ko jaunu - nomest svaru, pelnīt vairāk, apprecēties, mainīt darbu vai - uzlabot seksuālās dzīves kvalitāti! Lūk, idejas pieaugušo rotaļlietām, kas spētu palīdzēt...

1. We-Vibe Sync  - populārākā pāru rotaļlieta 

Tas pielāgojas ķermeņa izliekumiem, sievietei mainot pozas. Vibrators vadāms ar pulti, kas darbojas līdz pat 3 m attālumā, kā arī ar mobilās aplikācijas palīdzību. Ar We-Vibe Sync varēsiet izjust tuvību jaunos un aizraujošākos veidos - neskatoties uz to, vai ar partneri esat vienā istabā vai dažādos kontinentos! We-Vibe Sync var lietot seksa laikā, vai sieviete var to izmantot rotaļām vienatnē, kamēr partneris kontrolē vibratoru no attāluma. Tas ar savu C veida formu ieskauj sievietes klitoru un G punktu, ļaujot abiem partneriem vienlaikus izjust stimulējošu vibrāciju, kuras avots ir divi spēcīgi motoriņi. Ir pieejami 10 dažādi vibrācijas veidi, kurus ir iespējams papildināt ar paša veidotiem vibrācijas režīmiem, izmantojot aplikāciju. 

Foto: publicitātes

 2. Womanizer Premium - īpašiem luksusa brīžiem un sajūtām

Womanizer Premium ir inovatīvs klitora stimulators, kas darbojas ar Pleasure Air tehnoloģiju, ļaujot pulsējošai gaisa plūsmai glāstīt Tavu klitoru. Maigā silikona pieskāriens un kāda no 12 stimulācijas intensitātēm - no klusiem čukstiem līdzīgas līdz tādām, kas Tev pašai liks kļūt priecīgi skaļai. Turklāt ar Womanizer sasniegt šo mirkli varēsi dažu minūšu laikā. Pārdomāts dizains ir papildināts ar divām būtiskām iespējām, kas izceļ Womanizer Premium tā priekšteču un līdzgaitnieku vidū. Tās ir Autopilots un Viedklusums (Smart Silence).

Foto: publicitātes

  3. Le Wand - masāžas ierīce relaksējošai ķermeņa masāžai

Mūsdienīgs, pievilcīgs dizains un lieliska funkcionalitāte uzreiz izceļ Le Wand pārējo masāžas ierīču vidū. Ķermenim draudzīgs silikons, vienkārša, viegli saprotama bezvadu darbināšana, daudzveidīgas vibrācijas: 10 intensitātes un 6 ritmi un ilgstošs lietošanas laiks - Le Wand visos aspektos pārspēj jebkuru citu masāžas ierīci. Ierīcei ir bloķēšanas funkcija, kas ļauj droši pārvadāt rotaļlietu bagāžā, ja dodies ceļojumā. Ja Tu vēl meklē “burvju nūjiņu”, kas izpildīs Tavas viskvēlākās vēlēšanās, tad ir vērts apsvērt iespēju izvēlēties Le Wand! 

Foto: publicitātes

 4. Tease & Please Master & Slave sasaistes spēle ļaus pārim izjust krāšņu sajūtu spektru, izpildot kādu no 24 uzdevumiem.   

Sasaistes spēle ļaus izjust pārim krāšņu sajūtu spektru, iejūtoties Kunga (Kundzes) vai Pakļautā (Pakļautās) lomā un izpildot kādu no 24 uzdevumiem. Īpašs žetons palīdzēs noteikt katra spēlētāja lomu - uzmet žetonu un uzzināsi, kāda loma ir atvēlēta Tev šajā uzdevumā. Izpildīsiet uzdevumu, un varat mainīties lomām, atkal uzmetot žetonu. Lai spēlētāji varētu pilnībā iegrimt valdzinošajā BDSM kultūras gaisotnē, šajā spēlē ir viss vajadzīgais: sākot ar acu apsēju un beidzot ar pātagu.

Foto: publicitātes

5. Shunga Geisha's Secret intīmās kosmētikas komplekts -  dāvanu komplekts ļaus palutināt sevi un savu mīļoto cilvēku un izbaudīt dažādas sajūtas. 

Šis intīmās kosmētikas komplekts ir lieliska iespēja palutināt sevi un savu mīļoto cilvēku ar atslābinošu masāžu un sajūtas atraisošu priekšspēli, baudot burvīgo zemeņu aromātu. Romantiskai noskaņai izvēlies Shunga Geisha's Secret, un tuvības mirkļi būs vēl kaislīgāki un saldāki!

Foto: publicitātes

 6.  Je Joue Ami vaginālo bumbiņu komplekts - uzdāvini pikantus mirkļus, reizē uzlabojot arī iegurņa veselību  

Komplekts, kas sastāv no trijām dažāda izmēra un svara vaginālām bumbiņām. Bumbiņu satīna gludā silikona virsma sniegs Tev patīkamas sajūtas, bet elastīga satveršanas cilpa palīdzēs bumbiņas viegli izņemt. Kēgela vingrinājumi ar šīm bumbiņām būs diskrēts, ērts un efektīvs veids, kā uzlabot savu intīmo veselību. Regulārus vingrinājumus sāc ar mazāko svaru un, tiklīdz jutīsies pārliecināta par sasniegto rezultātu, turpini ar lielāka svara bumbiņām. Šajā komplektā lielākā divu bumbiņu virtene ir vieglāka par mazāko divu bumbiņu virteni. Labākai slīdamībai un vēl patīkamākām sajūtām bumbiņas jālieto ar ūdens bāzes lubrikantiem, jo tie nebojā silikona maigo tekstūru.

Foto: publicitātes

7. Womanizer Starlet & We-Vibe Match Tease + Please Intro Collection - komplekts, kas ļaus izmēģināt labākās rotaļlietas izdevīgāk  

Divas populārākās seksa rotaļlietas īpašajā komplektā - šoziem mīlas rotaļas divatā būs vēl kaismīgākas! Komplektā ir sniegbaltais klitora stimulators Womanizer Starlet un kvēli sarkanais We-Vibe Match, vibrostimulators pārim. 

Foto: publicitātes

 8. Joyful Couple Naughty Game / Nerātnā Spēle - nerātnas spēles, kas iedrošinās  atraisīt  viskvēlākās erotiskās fantāzijas. Arī latviešu valodā. Naughty Game jeb Nerātnā spēle ir jutekliska spēle, kas iedrošinās Tevi un Tavu mīļoto cilvēku izbaudīt jaunas seksuālās sajūtas, palīdzēs atraisīt abu viskvēlākās erotiskās fantāzijas un ļauties tuvībai dažādās noskaņās - no romantiski maigās līdz kaislīgi nerātnai. Spēle ietver 50 aktivitātes, kas ir sadalītas 5 līmeņos ar 10 uzdevumu kartītēm katrā. Warm-up kartītes piedāvā jums iesildīties kopīgajam kaismīgajam piedzīvojumam, tad turpiniet ar iekārdinošām aktivitātēm no Sexy un Hot kartītēm, un visbeidzot ļaujieties iekvēlinošiem Steamy un pilnīgi nevaldāmiem Wild kartīšu uzdevumiem.

Foto: publicitātes

 9. Fun Factory Manta vibrostimulators loceklim - spilgtākām sajūtām abiem, var ērti izmantot arī orālā seksa laikā

Vibrostimulators, ko vīrietis var lietot vienatnē masturbācijai vai mīlas spēlēs ar partneri, papildu stimulācijai. Patīkams, ķermenim draudzīgs materiāls un daudzveidīga vibrācija: 6 intensitātes un 6 ritmi. Šī rotaļlieta ir pilnībā ūdensizturīga, tāpēc varēsi mierīgi ļauties ūdens priekiem vannā vai dušā. Labākai slīdamībai stimulators jālieto ar ūdens bāzes lubrikantiem, jo tie nebojā maigo materiālu. 

Foto: publicitātes

 10. Fun Factory Volita

Parocīgs un viegls vibrators ar elastīgiem maiga silikona galiņiem baudpilnai klitora un citu erogēno zonu stimulācijai ar vienu, optimāli piemeklētu vibrācijas intensitāti. Šī rotaļlieta ir pilnībā ūdensizturīga, tāpēc varēsi mierīgi ļauties ūdens priekiem vannā vai dušā. Labākai slīdamībai vibrators jālieto ar ūdens bāzes lubrikantiem, jo tie nebojā maigo materiālu. 

Foto: publicitātes

Raksts tapis sadarbībā ar veikalu Sexystyle. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu