Gatuzo un Igvains paliks "AC Milan" komandā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gonsalo Igvains
Gonsalo Igvains Foto: Reuters/LETA

Itālijas A sērijas futbola komanda turpinās sadarbību ar galveno treneri Dženaro Gatuzo un uzbrucēju Gonsalo Igvainu, noraidot izskanējušās baumas par abu aiziešanu, atklājis kluba sporta direktors Leonardu.

"AC Milan" ar 28 punktiem 18 spēlēs turnīra tabulā ieņem sesto vietu, taču nākamās sešas komandas ir nieka trīs punktus aiz muguras. Itālijas medijos parādījās informācija, ka gadījumā, ja "AC Milan" sestdien neuzvarēs SPAL futbolistus, Gatuzo tiks atbrīvots.

"Mums nav plānu nomainīt Gatuzo un mēs ne ar vienu neesam kontaktējušies," Itālijas medijiem atklāja Leonardu.

Tāpat izskanējusi informācija, ka argentīniešu uzbrucējs Igvains varētu turpināt karjeru Anglijas premjerlīgas klubā Londonas "Chelsea".

""Chelsea"? Nav bijuši nekādi piedāvājumi. Neviens par viņu nav interesējies un viņš nav lūdzis atļauju pamest komandu," komentēja Leonardu.

Pašlaik 40 gadus vecais Gatuzo pie "AC Milan" stūres stājās pērn novembrī, bet aprīlī līgums ar viņu tika pagarināts līdz 2021.gadam.

Viņš vadījis arī Itālijas komandas "Palermo" un "Pisa", kā arī stūrējis Grieķijas vienību Iraklijas "OFI Crete". Tāpat itāļu speciālists strādājis Šveices kluba "Sion" treneru kolektīvā.

Gatuzo savulaik bija viens arī no "AC Milan" līderiem, šajā komandā laika posmā no 1999. līdz 2012.gadam aizvadot 450 spēles.

Gatuzo Itālijas valstsvienībā aizvadīja 73 spēles, gūstot vienus vārtus.

"AC Milan" par valsts čempioniem kronēts 18 reizes, turklāt septiņas reizes kļuvis arī par spēcīgāko Eiropā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu