Kalniņš "Jokerit" vārtos atgriežas ar uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Helsinku "Jokerit" vārtsargs Jānis Kalniņš
Helsinku "Jokerit" vārtsargs Jānis Kalniņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš piektdien pēc nedēļas pārtraukuma atgriezās laukumā un palīdzēja Helsinku "Jokerit" komandai izcīnīt uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā.

"Jokerit" viesos ar rezultātu 4:3 pārspēja "Soči" komandu.

Kalniņš, kurš traumas dēļ izlaida iepriekšējā divas cīņas, šajā mačā atvairīja 25 no 28 pretinieku mestajām ripām.

Tikmēr uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" viesos ar 5:3 pārspēja Čerepovecas "Severstaļ", kas ārpus pieteikuma atstāja aizsargu Artūru Kuldu.

Indrašis šajā duelī nospēlēja 14 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā pielietoja divus spēka paņēmienus.

Maskavas "Dinamo" tagad dosies uz Latvijas galvaspilsētu, kur svētdien duelēsies ar Rīgas "Dinamo" hokejistiem.

Turpretī zaudējumu piektdien cieta uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas viesos ar 1:3 atzina Jaroslavļas "Lokomotiv" pārākumu.

Daugaviņš 17 minūšu un 39 sekunžu laikā bloķēja vienu metienu un uzvarēja savā vienīgajā iemetienā, kamēr Karsums 11 minūtēs un 43 sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, pielietoja divus spēka paņēmienus un zaudēja savā vienīgajā iemetienā.

Zaudējumu piektdien cieta arī Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard", kas viesos ar 0:3 piekāpās Habarovskas "Amur" hokejistiem.

Tāpat "sausā" palika savainojumu ārstējošā aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star", kas viesos ar 0:5 atzina Ufas "Salavat Julajev" pārākumu.

Rietumu konferences vadībā ar 72 punktiem 42 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par četriem sešiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 60 punktiem ir Helsinku "Jokerit". Savukārt piektā ar 49 punktiem 44 cīņās ir Maskavas "Dinamo", kam ar 48 punktiem 43 dueļos seko Maskavas "Spartak".

Savukārt Austrumu konferences un visas līgas līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 73 punkti 44 mačos, bet otrā ar 59 punktiem ir Omskas "Avangard". Tikmēr devītajā vietā ar 37 punktiem 42 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu