Ābola vārti nodrošina "Orebro" hokejistiem uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols trešdien guva uzvaras vārtus Zviedrijas augstākās līgas spēles pagarinājumā, kaldinādams "Orebro" komandas panākumu.

"Orebro" viesos ar rezultātu 4:3 papildlaikā pārspēja "Brynas IF" vienību.

"Orebro" pirmajās deviņās minūtēs panāca 3:0, bet pretinieki pēc vārtsarga maiņas atguva trīs vārtus un otrajā periodā izlīdzināja rezultātu. Spēle turpinājās pagarinājumā, kura piektajā minūtē Ābols palika nepieskatīts pretinieku vārtu priekšā un pēc komandas biedra raidījuma iemeta atlēkušo ripu tīklā.

Viņš šajā mačā uz ledus bija 16 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, uzvarēja 36,36% iemetienu un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Latvietis šosezon 21 mačā guvis desmit vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, ar amerikāni Āronu Palušaju dalot komandas labākā vārtu guvēja godu.

Ar 28 spēlēs izcīnītu 31 punktu "Orebro" vietējā čempionāta kopvērtējumā ieņem 12.vietu starp 14 komandām, bet turnīra tabulas augšgalā ar 52 punktiem ir Gēteborgas "Frolunda Indians".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu