VID nodokļu parādu dēļ piemērojis nodrošinājumu restorāna "36.līnija" īpašniekam (10)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Restorāna "36.līnija" īpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs piedalās preses konferencē par paveikto un nepieciešamajām izmaiņām restorānu nozarē.
Restorāna "36.līnija" īpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs piedalās preses konferencē par paveikto un nepieciešamajām izmaiņām restorānu nozarē. Foto: Evija Trifanova/LETA

Valsts ieņēmumu dienests (VID) nodokļu parādu dēļ piemērojis nodrošinājumu restorānu un ēdināšanas pakalpojumu sniedzējam SIA "Lauris Restaurant Service", kas pārvalda Jūrmalas restorānu "36.līnija", liecina "Lursoft" informācija.

"Lauris Restaurant Service" piemērots aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai.

Pēc "Firmas.lv" datiem, šogad 7.decembrī "Lauris Restaurant Service" bija VID administrētie nodokļu parādi 148 944 eiro apmērā.

2017.gadā "Lauris Restaurant Service" strādāja ar 3,767 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa palielinājās par 44,3% un bija 219 994 eiro.

Kompānija "Lauris Restaurant Service" reģistrēta 2007.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 56 896 eiro. Kompānijas īpašnieki vienādās daļās ir pavārs Lauris Aleksejevs un Daugavpilī dzimušais uzņēmējs, Krievijas pilsonis, bijušā Maskavas pašvaldības ierēdņa dēls Igors Mališkovs.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu