Mančestras "City" futbolisti pārtrauc neveiksmju sēriju

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušās sezonas Anglijas čempione Mančestras "City" svētdien pārtrauca neveiksmju sēriju premjerlīgā.

Mančestras komanda viesos ar rezultātu 3:1 (3:1) apspēlēja "Southampton".

Visi vārti šajā mačā tika gūti jau pirmajā puslaikā. Vispirms Mančestras "City" pussargs Davids Silva desmitajā minūtē atklāja rezultātu, bet 37.minūtē dānis Pjērs Emīls Hojbjergs panāca neizšķirtu.

Pirmā puslaika beigas Mančestras "City" futbolistiem gan bija ļoti veiksmīgas, jo vispirms Džeimss Vords-Prauzs raidīja ripu savos vārtos, bet kompensācijas laika trešajā minūtē Serhio Agvero panāca 3:1.

Otrajā puslaikā rezultāts tā arī vairs nemainījās, turklāt 85.minūtē Hojbjergs nopelnīja sarkano kartīti.

Pirms šī mača Mančestras "City" bija zaudējusi divas spēles pēc kārtas un cietusi neveiksmes trijos no pēdējiem četriem mačiem.

Tikmēr citā svētdienas premjerlīgas mačā minimālu uzvaru guva Londonas "Chelsea", kas viesos ar 1:0 (0:0) uzvarēja citu Anglijas galvaspilsētas klubu "Crystal Palace".

Vienīgos vārtus šajā mačā guva pussargs N'Golo Kantē, kurš šogad ar Francijas valstsvienību triumfēja Pasaules kausa izcīņā.

Sestdien brazīliešu uzbrucējs Robertu Firminu sestdien izcēlās ar "hat-trick", bet "Liverpool" savā laukumā ar rezultātu 5:1 (4:1) sagrāva Londonas "Arsenal" vienību.

Pirmie vadībā šajā mačā izvirzījās viesi, 11.minūtē "Liverpool" aizsardzību apsteidzot Einslijam Meitlendam-Nailsam. Tiesa, nākamo piecu minūšu laikā Firminu apklusināja viesus, gūstot divus vārtus pēc neatlaidīgiem reidiem "Arsenal" soda laukumā.

Ar to gan laukuma saimniekiem nebija gana, jo 32.minūtē pēc ēģiptieša Mohameda Salāha precīzi sita arī "Liverpool" senegāliešu uzbrucējs Sadio Manē. Puslaika beigās Londonas komandas soda laukumā tika nogāzts Salāhs, kurš pats realizēja savu nopelnīto "pendeli".

Savukārt spēles 65.minūtē "Arsenal" soda laukumā neatļauti tika kavēts arī Firminu. Brazīlietis devās izpildīt paša sarūpētu 11 metru soda sitienu un raidīja bumbu tīklā, panākdams 5:1.

"Liverpool" premjerlīgā izcīnīja devīto uzvaru pēc kārtas, kas ļāvis nostiprināties kopvērtējuma tabulas galvgalī.

Turpretī zaudējumu sestdien cieta Totenhemas "Hotspur", kas savā laukumā ar 1:3 (1:0) piekāpās Vulverhemptonas "Wanderers".

Londoniešus pirmā puslaika vidū vadībā izvirzīja Herijs Keins, bet pamatlaika pēdējās 20 minūtēs "Hotspur" saņēma pamatīgu nokdaunu, jo pretinieki guva trīs bezatbildes vārtus, ar precīziem sitieniem izceļoties francūzim Villijam Bolī, meksikānim Raulam Himenesam un portugālim Elderam Koštam.

Premjerlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 54 punktiem 20 spēlēs ir "Liverpool", kam ar 47 punktiem seko Mančestras "City", bet 45 punkti ir Totenhemas "Hotspur" kontā. Aiz pirmā trijnieka ar 43 un 38 punktiem seko Londonas pilsētas komandas "Chelsea" un "Arsenal".

Tikmēr Mančestras "United" 19 dueļos iekrājusi 32 punktus, kas tai dod sesto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu