Ankipāns: Bija svarīgi gadu noslēgt ar pozitīvu rezultātu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" svētdien bija ļoti svarīgi Veco gadu pie tik pilnām tribīnēm noslēgt ar uzvaru, pēc panākuma pret Maskavas "Dinamo" teica rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo", noslēdzot mājas spēļu sēriju un kalendāro gadu, svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 5:4 (2:2, 2:0, 1:2) uzvarēja latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

"Gatavojāmies šim pretiniekam, jo Maskavas "Dinamo" bija ļoti labi aizvadījusi iepriekšējās spēles. Bija ļoti svarīgi gadu pie tik pilnām tribīnēm noslēgt ar pozitīvu rezultātu. Mēs to paveicām, paldies puišiem par parādīto atdevi. Šodien ļoti labi nospēlēja visa komanda," apmierināts bija Ankipāns.

Zīmīgi, ka vēl trešā perioda laikā, rezultātam esot 5:2, Ankipāns pirms vairākuma nolēma ņemt pusminūtes pārtraukumu, tomēr treneris to vairāk skaidroja ar atpūtas došanu spēlētājiem.

Tikmēr Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs zaudējumā vainoja komandas nogurumu un KHL kalendāru.

"Mums nedaudz pietrūka. Uzskatu, ka mūs "nogalināja" kalendārs, jo, atgriežoties no Tālajiem austrumiem, mums pēc pāris dienām jau atkal bija jādodas izbraukumā. Gribējām šodien uzvarēt, bet neizdevās," sacīja Krikunovs.

Rīdzinieki ar 42 punktiem 43 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, astotajā pozīcijā esošajai Maskavas apgabala "Vitjaz" zaudējot vienu punktu.

Pirmo maču Jaunajā gadā rīdzinieki aizvadīs 4.janvārī, kad viesosies pie Jaroslavļas "Lokomotiv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu