ĀM saviem darbiniekiem piemaksās un naudas balvās decembrī izmaksājusi 93 213 eiro (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šī gada decembrī Ārlietu ministrija (ĀM) piešķīrusi piemaksas par personisko darba ieguldījumu un darba kvalitāti 109 un naudas balvas 47 darbiniekiem, kopumā 93 213 eiro apmērā, informēja ministrijā.

Piemaksas un naudas balvas piešķirtas par nozīmīgu ieguldījumu darbā ar Eiropas Savienības (ES), tajā skaitā "Brexit", NATO, ANO, Latvijas prezidentūras Baltijas jūras valstu padomē jautājumiem, kā arī Latvijas valsts svētku publiskās diplomātijas programmas ārvalstīs pasākumu nodrošināšanu, augsta līmeņa amatpersonu vizīšu organizēšanu Latvijā.

Līdzekļi piešķirti arī saistībā ar citiem ārpolitikai būtiskiem jautājumiem, piemēram, darbu pie Diasporas likuma izstrādes un diasporas projektu sagatavošanas.

Kā norādīja ĀM, par personisko darba ieguldījumu un darba kvalitāti piemaksas un naudas balvas ministrijas darbinieki saņēma, pamatojoties uz Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likuma 3.panta ceturtās daļas 5.punktu un 14.panta divpadsmito daļu un ministrijas rīkojumu par kritērijiem piemaksu noteikšanai.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu