"Tallink" pašlaik neplāno izmaiņas prāmju kursēšanas grafikā saistībā ar gaidāmo vētru jūrā (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kuģniecības kompānija AS "Tallink Latvija" pašlaik neplāno izmaiņas prāmju Rīga-Stokholma-Rīga kursēšanas grafikā 2019.gada sākumā saistībā ar prognozēm par gaidāmajiem lielajiem viļņiem jūrā, informēja uzņēmuma pārdošanas un mārketinga direktore Baiba Muceniece.

Ja tomēr izmaiņas kuģu kursēšanas grafikā būs, "Tallink" par tām sola sazināties ar ceļotājiem personiski, izmantojot ceļotāju norādīto kontaktinformāciju. Tāpat informācija tiks publicēta uzņēmuma mājaslapā.

"Dažādi ietekmējošie apstākļi, tai skaitā laikapstākļu ietekme noteiktā kuģa maršruta ceļā, tiek izvērtēti pastāvīgi, ne tikai atsevišķos brīdinājuma gadījumos," skaidroja Muceniece.

Jau vēstīts, ka 1.janvāra vakarā un 2.janvārī vētra Baltijas jūrā radīs ļoti lielus viļņus, tādēļ Somijas Meteoroloģijas institūts izsludinājis sarkano jeb augstākās pakāpes brīdinājumu.

Pie Islandes pastiprinās jauns ciklons, Vecgada dienā tas pieņemsies spēkā Norvēģu jūrā, 1. un 2.janvārī ciklona centrs no Skandināvijas pārvietosies uz Igauniju un Latviju, savukārt 3. un 4.janvārī ciklons izzudīs virs Baltkrievijas un Ukrainas.

Ziemeļu vēja maksimālais ātrums brāzmās 1.janvāra vakarā un 2.janvārī Baltijas jūras centrālajā daļā pārsniegs 30 metru sekundē un viļņu augstums var sasniegt astoņus metrus.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu