Levandovskis: Visas nesaskaņas un baumas šobrīd jau ir pagātnē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Levandovskis
Roberts Levandovskis Foto: SIPA/Scanpix

Rezultatīvais poļu uzbrucējs Roberts Levandovskis Vācijas futbola flagmanī Minhenes "Bayern" varētu palikt līdz pat savas karjeras beigām.

Aizvadītajā vasarā 30 gadus vecais Levandovskis tika saistīts ar vairākiem transfēriem, turklāt ticama šķita viņa pāreja uz Spānijas grandu Madrides "Real". Lai arī pats polis labprāt būtu pārcēlies uz šo komandu, šādu domu neatbalstīja "Bayern" vienība, kura uzbrucēju nebija gatava izlikt pārdošanā.

"Ir visas iespējas, ka es Minhenē palikšu uz ilgu laiku. Es pilnībā sevi saistu ar "Bayern" klubu, turklāt tajā esmu ar visu savu sirdi un dvēseli. Visas nesaskaņas un baumas šobrīd jau ir pagātnē," gada nogalē neslēpa Levandovskis. "Tas nenoliedzami ir viens no attīstības scenārijiem - noslēgt savu karjeru "Bayern" klubā."

Levandovskis "Bayern" rindās spēlē kopš 2014.gada un kopš tā laika katru sezonu ir uzvarējis Vācijas bundeslīgā. Viņš pērn bija arī līgas rezultatīvākais futbolists.

Tiesa, nākamajā vasarā "Bayern" vienību sagaida pārbūves process, jo no komandas grasās doties prom tādi iepriekšējo panākumu stūrakmeņi kā Arjens Robens un Franks Riberī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu