Džastins Bībers pasmej par jocīgu BMW, taču vēlāk īpašniecei atvainojas (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/itsjojosiwa

Gaumes atšķiras un viedokļi mēdz būt dažādi. Par to tagad pārliecinājies kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, kurš iepriekš pasmējis par mūsu pusē mazpazīstamas, taču ASV acīmredzami ļoti populārās blogeres Džodžo Sivas (Jojo Siwa) 4.sērijas BMW kabrioletu.

Nav gan skaidrs, kādam nolūkam 15 gadus vecajai blogerei ir auto, taču tas slavenajā tūninga ateljē West Coast Customs izdevies tikt krāšņs, ka piesaistījis ne vien daudzu Sivas Instagram sekotāju (tādu kopā ir 7,6 miljoni) uzmanību, bet arī citas līdzvērtīgas slavenības, tai skaitā Džastinu Bīberu.

Viņam auto šķitis tik dīvains, ka komentāros pie Instagram ieraksta viņš ieteicis mašīnu sadedzināt, rakstot "Burn it, Burn it." Džodžo māte uz to atbildējusi ar ierakstu, kurā ieteikts pašam sadedzināt savas lietas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BEST CHRISTMAS EVER!!??? (link in my bio!)??

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa) on

 Bībera reakcija uz ātri vien bijusi atvainošanās un ieraksts komentāros, ka viņa izteikumi nav bijuši ļauni domāti, ka viņam vienkārši nepatīk automobilis un tā krāsojums. 

Džodžo Sivas atbilde uz Bībera pēdējo ierakstu savukārt bija vēl viens attēls, kurā viņa pati sēž savā krāšņajā BMW, bet pasažiera sēdeklī atrodas Bībera foto cilvēka izmērā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

burn it

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa) on

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu