Par atkailināšanos un uzbrukšanu garāmgājējiem vīrietim piespriež piespiedu darbu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pudele uz palodzes.
Pudele uz palodzes. Foto: Zane Bitere/LETA

Kurzemes rajona tiesa Liepājā piespriedusi 140 stundas piespiedu darba kādam vīrietim par huligāniskām darbībām, tostarp uzbrukšanu garāmgājējiem un atkailināšanos, liecina publiski pieejamais anonimizētais tiesas spriedums.

Tajā norādīts, ka vīrietis, būdams alkohola reibumā, braucis ar velosipēdu un aizķēries aiz kādas pensionāres nestas kastes, kā rezultātā nokritis no sava braucamrīka. Būdams dusmīgs par notikušo, vīrietis pensionāri pagrūdis un nogāzis zemē, bet pēc tam, izmantojot necenzētu leksiku, uzsācis konfliktu ar divām garāmgājējām, kurām līdzi bijis arī nepilngadīgs bērns.

Eskalējot konfliktu tālāk, apsūdzētais vienai no garāmgājējām iesitis un iespēris. Pēc tam vīrietis arī atkailinājis savu dzimumlocekli un skaļi izteicis nepiedienīgas seksuāla rakstura frāzes.

Tiesa vīrietim piespriedusi 140 stundas piespiedu darba, kā arī uzlikusi par pienākumu izmaksāt 150 eiro morālā aizskāruma kompensāciju pensionārei un cietušajai garāmgājējai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu