2019. gada ceļojumu plāns katrai horoskopa zīmei!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Pasaulē ir tik daudz skaistu vietu, kur pavadīt brīvdienas. Bet kā izlemt, kurp doties? Dzīvesstila portāls "Your Tango" piedāvā dažādas idejas, kas balstītas astroloģijā un horoskopos. Smelies idejas ceļojumam!

AUNS

Deli, Indija

Aunam vispiemērotākais būs ceļojums ar dažādām aktivitātēm, no kurām iespējams gūt krietnu adrenalīna devu. Lēkšana ar izpletni vai gumiju no klints, braukšana ar džipiem vai spīdraidings - Auna zodiaka zīmes pārstāvjiem atpūtai vienmēr jābūt elpu aizraujošai. Auni arī ir ļoti drosmīgi, un tiem patīk izaicinājumi - bieži vien tie labprāt ceļo vienatnē un reti kad pieturas pie iepriekš izveidota ceļojuma plāna.

Foto: Pixabay

VĒRSIS

Amalfi piekraste, Itālija

Vērša zīmes pārstāvjiem patīk dārgas izpriecas un labākās kvalitātes piedāvājums. Romantiskajā Amalfi piekrastē atrodams gan labs vīns, gan vakariņas un saldie ēdieni - viss, kas komfortu mīlošajam Vērsim nepieciešams.

Foto: Pixabay

DVĪŅI

Ņujorka, ASV

Dvīņi noteikti iemīlēs šo straujo pilsētu, kas, kā zināms, nekad neguļ. Dvīņiem patīk dažādība un sociālā mijiedarbība, līdz ar to šīs pilsētas burzma tiem būs ļoti piemērota.  Šai horoskopa zīmei nepatīk ilgi atrasties vienā vietā - kustība un pārmaiņas ir tas, kas raksturo Dvīņus. Un nav mainīgākas pilsētas par Ņujorku.

Foto: Pixabay

VĒZIS

Lielais Barjerrifs, Austrālija

Lai gan Vēži ir lieli mājās sēdētāji, reizēm tiem der izkustēties. Šie horoskopa zīmes pārstāvji visvairāk izbaudīs laisku atpūtu saulē un pie ūdens. Austrālija šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem noteikti iepatiksies - tur iespējams izpētīt gan virszemes aizraujošo floru un faunu, gan iepazīties ar iepriekš neredzētiem zemūdens iemītniekiem.

Foto: Pixabay

LAUVA

Bali, Indonēzija

Lauvām patīk vietas, kur tie var justies kā karaļi, un Bali noteikti tāda ir. Sala ir mākslinieciska, aizraujoša un iedvesmojoša, tur Lauvas var izsliet savas krēpes un ļauties pirmatnējiem aicinājumiem. Lauvām patīk socializēties, izrādīt laipnību un draudzību, kā arī mēģināt pasauli padarīt labāku, līdz ar to Bali būs īstā vieta, kur pavadīt brīvdienas.

Foto: Pixabay

JAUNAVA

Maču Pikču, Peru

Apzinīgās un mīlošās Jaunavas varēs izbaudīt gan lielisko skatu, gan nelielas fiziskās aktivitātes, dodoties pārgājienos pa Maču Pikču trasēm un parkiem. Jaunavas iedvesmos rūpība un detaļas, ko tie pamanīs senās pilsētās arhitektūrā, izkārtojumā un lauksaimniecības risinājumos. Jaunavām patīk labi izplānot un izpildīt visus projektus, kuriem tie ķeras klāt, tāpēc Maču Pikču tiem kalpos kā iedvesmas un jauna darba spara avots.

Foto: Pixabay

SVARI

Sēnas piekraste, Parīze

Ceļojums uz Parīzi? Kas gan var būt romantiskāks par šo! Neatkarīgi no tā, vai Svari ceļos vieni vai kopā ar savu otro pusīti, tie izbaudīs šo "mīlestības pilsētu" un visu, ko tā piedāvā, - mākslu, mūziku, kultūru, elegantus vakarus un, iespējams, kādu negaidītu iemīlēšanos.

Foto: depositphotos.com

SKORPIONS

Losandželosa, Kalifornija

Skorpions ir mierīga, skaista un daudzpusīga horoskopa zīme, gluži tāpat kā Losandželosa. Tur ir teju viss - tuksneši, ielejas, saulainas pludmales un sniegoti kalni. Šī zodiaka zīme izceļas ar jutekliskumu un radošumu, tāpēc labi iederēsies Losandželosas atmosfērā. Ar ledus kafiju rokās, pastaigājoties pa pilsētas ielām, Skorpions starp brīvmāksliniekiem, slaveniem aktieriem un hipsteriem jutīsies kā mājās.

Foto: depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Ankorvats, Kambodža

Iespējams, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji Kambodžā jau ir bijuši. Strēlniekos mājo īsts ceļotāja gars, un tie vienmēr tiecas pēc jaunas pieredzes un zināšanām. Ankorvats būs īstā vieta, kur tiem smelties iedvesmu, meklējot jaunus apvāršņus filozofijā, misticismā un seno kultūru izpētē. Šis tempļu komplekss būs īstā vieta Strēlniekam, kur pavadīt dažas brīvas dienas.

Foto: depositphotos.com

MEŽĀZIS

Lieldienu sala, Čīle

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ikdienā tik smagi strādā, ka viss, kas tiem nepieciešams brīvdienās, ir kārtīga atpūta. Vislabāk tie jūtas vienatnē vai nelielā kompānijā, tāpēc vientuļā Lieldienu sala tiem būs labs brīvdienu galamērķis.

Foto: Reuters

ŪDENSVĪRS

Ātrvilciens Japānā

Ūdensvīrs vienmēr ir netradicionālā piekritējs, tāpēc šai zodiaka zīmei prieku sagādās kāda sveša kultūra, piemēram, Japānas. Turklāt ceļojums cauri šai valstij vilcienā noteikti būs kas neaizmirstams. Braucot ar vilcienu cauri lielākajām Japānas pilsētām, iespējams gūt ieskatu visā tās plašajā kultūrā - no modes un dzīvesstila līdz vēsturei.

Foto: SIPA/Scanpix

ZIVIS

Islande

Islandes ledāji, lagūnas un klintis rada maģisku atmosfēru, kur sapņainās Zivtiņas varēs justies kā mājās.  Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir ļoti radošas, mākslinieciskas, atklātas un zinātkāras personības, tāpēc Islande un tās lieliskie dabas skati Zivīm būtu sapņa piepildījums.

Foto: AFP
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu