Berlīnē mirusi Latvijas pilsoņa izraisītā autoavārijā cietusi sieviete

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Notikuma vietā ieradušies 30 ārkārtas dienestu darbinieki
Notikuma vietā ieradušies 30 ārkārtas dienestu darbinieki Foto: @Berliner_Fw

Pirmdienas pēcpusdienā slimnīcā mirusi viena no sievietēm, kas Jaungada priekšvakarā Berlīnē cieta Latvijas pilsoņa izraisītā autoavārijā, ziņo vācu mediji.

29.decembrī agrā rītā Berlīnes Centra (Mitte) rajonā Latvijas pilsoņa vadīta automašīna "BMW" ietriecās garāmgājējos, ievainojot piecus cilvēkus.

Visi cietušie ir Brazīlijas pilsoņi - trīs tūristi un divi Vācijā dzīvojoši brazīlieši.

Lai gan mediji sākotnēji ziņoja, ka autovadītājs bijis alkohola reibumā, Berlīnē iznākošais tabloīds "B.Z." un citi vācu laikraksti vēsta, ka viņš tomēr bijis skaidrā prātā.

Kā atzinusi policija, nekas arī neliecina, ka pie stūres esošais vīrietis būtu atradies narkotiku vai kādu medikamentu ietekmē.

Autovadītājs labprātīgi nodevis asinsanalīzes, kuru rezultāti vēl ir jāgaida.

Laikraksts "Berliner Morgenpost" ziņo, ka pie "BMW" stūres bijušais vīrietis ir Latvijas pilsonis, kas reģistrēts kā Berlīnes iedzīvotājs.

Pēc nopratināšanas viņš ticis atbrīvots pret drošības naudu.

Viņam piederošais automobilis atsavināts, lai veiktu tehnisko ekspertīzi.

Nav izslēgts, ka avārijas cēlonis ir laikus nepamanīts sarkanais gaismas signāls.

Aculiecinieki stāsta, ka vīrietis pie "BMW" stūres pirms sadursmes mēģinājis spēkratu nobremzēt, bet pēc tam zaudējis pār to kontroli.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu