Nasukava: Nenožēloju, ka piekritu cīnīties pret Meivezeru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tenšins Nasukava un Floids Meivezers
Tenšins Nasukava un Floids Meivezers Foto: Reuters/ScanPix

Kaut arī tika piedzīvots kaunpilns zaudējums, japānis Tenšins Nasukava nenožēlo cīņu pret ASV boksa zvaigzni Floidu Meivezeru junioru.

Vecgada dienā Japānā notika boksa paraugcīņa, kurā 41 gadu vecais Meivezers trīs reizes nogāza pretinieku no kājām, 140 sekundēs uzveicot 20 gadus veco Nasukavu, kurš specializējies jauktajā cīņas mākslā (MMA).

"Ar lielu sapni esmu smagi strādājis cīņas sportu pasaulē - karatē, kikboksā, boksā un MMA. Kad saņēmu piedāvājumu (cīnīties pret Meivezeru), pieņēmu to zibenīgi. Domāju, ka tā bija vienreizēja iespēja," savā "Instagram" profilā raksta Nasukava.

Amerikānis šajā divcīņā bija četrus kilogramus smagāks par savu pretinieku. Meivezera honorārs tiek lēsts deviņu miljonu dolāru (7,8 miljonu eiro) apmērā.

"Es tiku uzveikts, bet neko nenožēloju. Esmu vīlies, jo uzskatu, ka varēju labāk. Bet es ņemšu vērā faktus un turpināšu pieņemt izaicinājumus. Sapratu, ka neesmu strādājis pietiekami smagi, lai nopelnītu šādu iespēju. Izmantošu šo zaudējumu, lai turpinātu progresēt."  

Meivezers pērn noslēdza profesionāla boksera karjeru, kurā viņš izcīnīja 50 uzvaras 50 mačos, kļūstot par pasaules čempionu piecās svara kategorijās.

"Tagad apzinos, cik lielisks bija Meivezers. Es viņu pietiekami nenovērtēju. Apsolu, ka sasniegšu tādu līmeni. Paldies visiem, kuri sarīkoja šo cīņu. Liels paldies Meivezera kungam!"

Savukārt Nasukava karjerā aizvadījis 27 cīņas kikboksā (21 nokauts), visās gūstot uzvaru. 

Šis duelis arī neskaitījās oficiāls, tāpēc abi saglabājuši perfektu uzvaru/zaudējumu bilanci.

Kā iepriekš vēstīja japāņu mediji, ja Nasukava, kurš ir kikbokseris, cīņas laikā iespertu Meivezeram, japānim būtu soda naudā jāsamaksā pieci miljoni dolāru (4,4 miljoni eiro).

Meivezers ir viens no visu laiku bagātākajiem sportistiem pasaulē. Pēc žurnāla "Forbes" datiem viņš savas boksera karjeras laikā nopelnījis vairāk nekā 1 miljardu ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu