VUGD saņēmis vairākus izsaukumus par vētras radītiem postījumiem

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Līva Liepiņa

Pastiprinoties vēja brāzmām Latvijā, VUGD trešdien līdz plkst.15.30 saņēmis 24 izsaukumus, kuros bija nepieciešams likvidēt spēcīgā vēja radītās sekas.

20 izsaukumi saņemti Rīgā un Pierīgā, bet divi izsaukumi saņemti Kurzemē un vēl divi Vidzemē. Lielākoties ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, lai sazāģētu vēja nolauztos kokus, viens izsaukums saņemts uz notikuma vietu, kur nolūzis apgaismes prožektors (Rīgā), bet trīs izsaukumi saņemti uz vietām, kur vējš norāvis jumta plāksnes no ēkām (izsaukumi bija Rīgā un Ventspilī).

Galerija: vētras spēks Pāvilostā

Jau vēstīts, ka trešdien nolūzuša koka dēļ tika traucētā trolejbusu kustība Melnsila un Kapseļu ielas krustojuma apkaimē. Šajā apkaimē ap plkst.12 tika apturēta kustība 5. ,9., 12. un 25.maršruta trolejbusiem.

Patlaban glābējiem ir izdevies aizvākt nolūzušo koku.

Baltijas jūrā sinoptiķi izsludinājuši augstākās pakāpes jeb sarkano brīdinājumu. Latvijā spēkā ir oranžās krāsas brīdinājums, bet nav gaidāmi lieli vēja postījumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu