Krievijas hokejists Saprikins: Nevienu neaiztiku un nevienam nesitu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Hokejists Oļegs Saprikins
Hokejists Oļegs Saprikins Foto: facebook.com

Krievijas hokejists Oļegs Saprikins avioreisā no Sočiem uz Maskavu nevienam neesot iesitis vai kādu fiziski aizskāris, kā iepriekš ziņoja mediji, sportists pastāstīja intervijā portālam "sport-express.ru".

Vairāki Krievijas mediji iepriekš ziņoja, ka Saprikins 1.janvārī avioreisā Soči-Maskava sarīkojis nekārtības, jo stjuarte atteicās papildināt krietni iereibušā sportista viskija glāzi. Vēlāk Saprikins esot sakāvies ar blakussēdētāju, un lidmašīna bija spiesta veikt ārkārtas nosēšanos Voroņežā.

Tagad hokejists intervijā portālam "sport-express.ru" pastāstījis savu versiju par notikušo.

"Kopā ar sievu 1.janvārī lidojām mājās pēc Jaunā gada svinībām Sočos. Sēdējām biznesa klasē, kur neviena cita nebija. Arī ekonomiskajā klasē bija vien daži cilvēki. Nekāda kautiņa nebija. Nevienu neaizskāru, kur nu vēl stjuarti! Mierīgi iedzēru kopā ar sievu, te lidmašīna pēkšņi nosēdās Voroņežā," klāstīja Saprikins.

Intervijas turpinājumā gan Krievijas hokejists atzina, ka pēc Jaunā gada svinībām vēl bijis jautrā noskaņojumā un lidmašīnā uzvedies skaļi. 

"Jā, bija verbāls konflikts. Bet uzreiz visu atrisinājām. Un tad Voroņežā mūs ar sievu sagaidīja policija. Pilots esot ziņojis, ka lidmašīnas salonā sakāvušies 10 cilvēki. Saņēmu administratīvo sodu," pastāstīja hokejists.

37 gadus vecais Saprikins šo sezonu sāka Jekaterinburgas "Avtomobilist" klubā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), bet šobrīd jau pārstāv Ufas "Salavat Julajev". Ar šo klubu viņš 2011. gadā izcīnīja Gagarina kausu. Tāpat Saprikins ir arī 2009.gada pasaules čempions Krievijas izlases sastāvā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu