Sieviete, kura spēj pārģērbties visātrāk pasaulē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: скриншот видео

10. un 11. maijā Arēnā Rīgā astoņi pasaules labākie iluzionisti satiksies uz vienas skatuves un prezentēs jauno programmu "Iluzionisti". Šova ietvaros uzstāsies "Ātras transformācijas" meistari Soss un Viktorija Petrosjani. Četru gadu garumā duets četras reizes ir ticis Ginesa rekordu grāmatā ar savu unikālo "quick change" numuru.

Pirmā reizē viņiem sanāca samainīt 16 kostīmus divu minūšu laikā, bet jau ceturtajā  - 13,6 sekundēs.

Vīrs un sieva ļoti labi atceras tos laikus, kad viņi strādāja pie rekorda. “Tagad Viktorija var paspēt 120 sekundēs samainīt 16 kostīmus, bet 60 sekundēs - 12. Tā arī mēs tikām Ginesa rekordu grāmatā,” atcerējās Soss.

Soss Petrosjans aizraujoši stāsta par savu producentu studiju “Sos Magic production”, kur izveidojis vairāk nekā 50 numurus pasaules zvaigznēm, sākot ar mūziku, horeogrāfiju un arī kostīmiem. Tieši par kostīmiem atbild Viktorija, apgādājot zvaigznes, kas veiksmīgi uzstājas šovos ASV un Eirovīzijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu