Šūmaheram šodien 50. Leģendārā autosportista sieva: "Viņš ir drošās rokās"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mihaēls Šūmahers
Mihaēls Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

Atzīmējot leģendārā autosportista Mihaēla Šūmahera 50. dzimšanas dienu šodien, 3.janvārī, viņa sieva Korinna ģimenes vārdā veikusi jaunu ierakstu Šūmahera Facebook vietnē.

"Priecājamies un vēlamies no sirds pateikties, ka Mihaēla 50. dzimšanas dienu varam svinēt kopā ar viņu un viņš ar mums. Lai sveiktu viņu, mūs un jūs, Keep Fighting fonds ir radījis virtuālu muzeju. Oficiālā Mihaēla Šūmahera lietotne būs pieejama no šodienas, lai varam kopā vēlreiz atskatīties uz Mihaēla panākumiem. Šī mobilā lietotne ir nākamais solis mūsu centienos atzīmēt viņa panākumus. Vēlam jums jauki pavadīt laiku."

"Mihaēls arīdzan var lepoties ar saviem sasniegumiem. Tādēļ ar Mihaēla Šūmahera privātās kolekcijas izstādi Ķelnē, ar viņa atmiņu publiskošanu sociālajos medijos, kā arī turpinot viņa kopīgo veikumu Keep Fighting fondā, atgādinām par viņa sasniegumiem vēlamies pievērst uzmanību viņa uzvarām, viņa rekordiem un viņa priekiem."

"Varat būt droši, ka viņš ir drošās rokās, un mēs darām visu iespējamo, lai viņam palīdzētu. Esiet saprotoši, ja mēs vadāmies pēc Mihaēla vēlmes un tik jutīgu tēmu kā veselību tāpat kā līdz šim arī turpmāk turēsim privātumā. Tai pašā laikā izsakām pateicību par jūsu draudzību un vēlam veselīgu un laimīgu 2019.gadu."

Atgādinām, ka septiņkārtējais Formula 1 pasaules čempions pirms pieciem gadiem, 2013.gada pašā izskaņā slēpošanas laikā Francijas Alpos guva smagu galvas traumu un kopš tā laika sabiedrībā nav rādījies. Šobrīd viņš uzturas savās mājās Glandā, Šveicē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu