Infografika: Gulbis pret horvātu milzi Karloviču

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ernests Gulbis un Ivo Karlovičs
Ernests Gulbis un Ivo Karlovičs Foto: AFP/AP/Scanpix/TVNET kolāža

Jauno sezonu veiksmīgi sākušais Ernests Gulbis ceturtdien aizvadīs Indijā notiekošā Punes "ATP World Tour 250" sērijas turnīra ceturtdaļfināla cīņu pret augumā raženo Ivo Karloviču no Horvātijas. Cīņas sākums paredzēts plkst. 11.30 pēc Latvijas laika.

Latvijas tenisists par Punes turnīra ceturtdaļfināla sasniegšanu nopelnījis 45 ATP ranga punktus un 15 435 ASV dolāru naudas balvu.

Sagaidāms, ka Gulbis jaunnedēļ pasaules reitingā pakāpsies vismaz par 13 vietām. Šobrīd viņš ATP rangā ieņem 95. pozīciju.

Gulbis ceturtdaļfinālā spēkosies ar 39 gadus veco Ivo Karloviču, kurš šobrīd ir planētas 100. rakete.

211 centimetrus augumā raženais Karlovičs pasaules rangā visaugstāko punktu savā karjerā sasniedza 2008. gadā, ieņemot 14. vietu.

Abi tenisisti savā starpā tikušies trīs reizes - 2010. gadā Delrejbīčā (ASV), 2015. gadā Vīnē (Austrija) un 2016. gadā Romā (Itālija).

Visus trīs savstarpējos dueļus uzvarēja Gulbis. Divreiz pārspēt Karloviču izdevās uz cietā seguma, bet vienreiz arī uz māla laukuma.

Punē notiekošais turnīrs norisinās uz cietā seguma laukumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu