Ovečkins atteicies no dalības NHL Visu zvaigžņu spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Ovečkins
Aleksandrs Ovečkins Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) iepriekšējās sezonas Stenlija kausa ieguvējas Vašingtonas "Capitals" līderis Aleksandrs Ovečkins nepiedalīsies šīs sezonas NHL Visu zvaigžņu spēlē, kur tika izraudzīts kā Metropoles divīzijas komandas kapteinis.

""Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins ir informējis NHL, ka viņš nepiedalīsies 2019.gada NHL Visu zvaigžņu spēlē, ar nolūku pilnībā izmantot brīvo nedēļu, lai atjaunotos un sagatavotos sezonas otrajai pusei," raksta žurnālists Maiks Vogels.

Par atteikšanos spēlēt NHL Visu zvaigžņu spēlē draud viena mača diskvalifikācija.

Ovečkins šosezon 38 spēlēs guvis 29 vārtus, būdams līgas labākais snaiperis. Viņš kopā ar Konoru Makdeividu, Neitanu Makinonu un Ostonu Metjūsu tika izvēlēti par savu divīziju komandu kapteiņiem NHL Visu zvaigžņu spēlē.

Visu Zvaigžņu spēle un ar to saistītie pasākumi Sanhosē pilsētā notiks 26. un 27. janvārī. Līdzīgi kā iepriekšējos divos gados, arī šajā sezonā Zvaigžņu spēlē sacentīsies divīziju komandas, spēli aizvadot formātā "trīs pret trīs". Tāpat dienu iepriekš notiks hokeja meistarības konkursi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu