Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pāris
Pāris Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Zvaigznes iesaka būtiskākos darbus ieplānot dienas pirmajā pusē. Pēcpusdienā droši vari pievērsties sabiedriskām lietām, apmeklēt interešu grupas, tikties ar domubiedriem. Mājas dzīvē viss ritēs savu gaitu.

VĒRSIS Šodien ne reizi vien apliecināsi savas vadītāja un organizatora dotības. Lielisks brīdis, lai īstenotu tehniska rakstura projektus, runātu ar ārzemju sadarbības partneriem.

DVĪŅI Turies savas kompetences, zināšanu ietvaros, neļaujies diskutēt par jautājumiem, kuri tev ir neskaidri. Pacenties galveno uzmanību koncentrēt tiešajiem pienākumiem. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

VĒZIS Atbilstošs mirklis saimnieciskiem darbiem, dažāda rakstura formalitātēm. Tu pratīsi tikt cauri birokrātijas džungļiem, saprasties ar priekšniecību un objektīvi novērtēt savas pašreizējās iespējas.

LAUVA Šodien vari veltīt laiku ar reklāmu, prezentācijām, pedagoģiskajām aktivitātēm saistītajam. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem baudīsi uzmanības apliecinājumus, uzticēšanos.

JAUNAVA Nesāc sevi pārlieku kritizēt, apšaubīt pieņemtos lēmumus. Tagad panākumus lielā mērā noteiks spēja neapstāties grūtību priekšā, kā arī tev raksturīgais neatlaidīgums, apķērīgums un strādīgums.

SVARI Mainīgā oma var nedaudz ietekmēt koncentrēšanās spējas, profesionālo atdevi. Panākumi vairāk solās tiem Svaru zīmes pārstāvjiem, kuri spēs nodalīt privāto dzīvi no darba jomas, nolikt malā emocijas.

SKORPIONS Cik veiksmīgs šis brīdis būs darba jautājumu kārtošanai, tik neatbilstošs tas izrādīsies mīlas lietām. Kādam Skorpionam nāksies doties tālākā komandējumā, pieredzes apmaiņas braucienā.

STRĒLNIEKS Necenties par katru cenu pārliecināt līdzgaitniekus par savu taisnību. Labāk esi ieturētāks, izvairies no uzmācīgas rīcības. Ja kārtojamas naudas lietas, vēlamāk tās īstenot pēcpusdienā.

MEŽĀZIS Turpināsi iesāktās lietas, kurās būsi sasniedzis zināmu progresu. Šodien tev var būt nepieciešams kolēģu atbalsts, padoms. Vislabprātāk ieklausīsies gados vecāku līdzgaitnieku teiktajā.

ŪDENSVĪRS Ja vien būsi gana pacietīgs, nesteigsies ar secinājumiem, arī rezultāti noteikti sekos. Darba lietās pamanāmāki būs tie Ūdensvīri, kuri saistīti ar mākslas un izklaides pasauli.

ZIVIS Esi noturīgāks lēmumos, stingrāk stāvi par savām interesēm. Veicot pārrunas ar augstākstāvošajiem, svarīgi, kā spēsi paust viedokli, cik pārliecināts izklausīsies. Dienas izskaņā velti laiku savām atvasītēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu