Klops: Mančestras "City" joprojām ir labākā komanda pasaulē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas komandas "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops uzskata, ka Mančestras "City" vēl joprojām ir labākā vienība pasaulē.

Ceturtdien Mančestrā notiks abu Anglijas premjerlīgas grandu sadursme, "Liverpool" cenšoties palielināt pārsvaru kopvērtējumā, kamēr "City" - mēģinot pietuvoties pretiniekiem.

"Liverpool" ar 54 punktiem 20 spēlēs ir turnīra līdere, kamēr "City"" ar 47 punktiem ieņem trešo vietu.

"Spēles ar "City" ir vienas no grūtākajām modernajā futbolā. Mums ir pēc iespējas labāk jāsagatavojas, jābūt drosmīgiem, motivētiem un nikniem - tāpat kā citās spēlēs. Pretinieks, manuprāt, vēl joprojām ir labākā komanda pasaulē," pauda Klops.

"City" nav spējusi uzvarēt "Liverpool" pēdējās piecās savstarpējās spēlēs.

"Ja mēs būtu desmit punktus aiz viņiem, vai es teiktu, ka nevaram viņus noķert? Protams, ka ne. Šī būs ļoti svarīga sešu punktu spēle. Viņi būs 100% motivēti, tāpēc mums jābūt gataviem," atzīmēja Klops.

Viņaprāt, "Liverpool" komandas attīstībā nozīmīgs pavērsiens bija iepriekšējā sezonā izcīnītā uzvara UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā, kurā tika pieveikta tieši Mančestras vienība.

"Rezultāti un sniegums dod pārliecību, mums tie ir. Mūsu puišiem ir kvalitāte. Kamēr potenciāls tiks apvienots ar attieksmi, būs arī kvalitāte," uzsvēra Klops.

Tāpat kaujinieciski noskaņots ir arī "City" stūrmanis Žuzeps Gvardiola.

"Esam otra labākā komanda Eiropā, ja ņem vērā izveidotās vārtu gūšanas iespējas. Iepriekšējās spēlēs esam ielaiduši neparasti daudz vārtu, bet neesam pretiniekiem ļāvuši izvedot vairāk iespēju," stāstīja Gvardiola.

Viņš atzīst, ka komandai ir jāsadzēš liels punktu deficīts.

"Saprotu, ka mačs ar "Liverpool" ir liela iespēja samazināt šo deficītu. Visi jautā, kas notiks, ja zaudēsim, taču mēs spēlēsim uz uzvaru," teica Gvardiola.

"Liverpool" komanda šosezon zaudējusi tikai sešus punktus.

"Tā ir "Liverpool", labākā komanda Anglijas vēsturē. Varam viņus uzveikt, taču apzinos, ka neviens mums netic. "Liverpool" šobrīd ir labākā komanda Eiropā, ņemot vērā viņu stabilitāti un to, kā viņi kontrolē katru spēles niansi," skaidroja Gvardiola.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu