"Penguins" sagrauj "Rangers" un turpina uzvaru sēriju NHL čempionātā

LETA/AP/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pitsburgas "Penguins" komanda trešdien izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačos.

"Penguins" viesos ar rezultātu 7:2 (0:0, 4:1, 3:1) sagrāva Ņujorkas "Rangers".

Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei uzvarētājiem nopelnīja Sidnijs Krosbijs, Jevgēņijs Malkins, Džeiks Gencels, Kriss Letangs un Dominiks Saimons, bet vēl pa precīzam metienam bija Zekam Estonam-Rīsam un Teneram Pīrsonam.

Tikmēr "Penguins" vārtsargs Mets Marejs, kurš nesen atgriezās laukumā pēc savainojuma izdziedēšanas, šajā mačā atvairīja 28 no 30 pretinieku metieniem. Marejs pēdējās sešās spēlēs vidēji ielaidis 1,49 ripas.

"Marejs atkal bija lielisks. Būtu jauki, ja mēs viņu pārāk neapgrūtinātu, bet šovakar viņš atkal mūs pāris situācijā izglāba. Tieši vārtsargiem ir liela loma mūsu uzvaru sērijā," pēc mača teica Krosbijs.

Citā mačā ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Konors Makdeivids, kurš palīdzēja Edmontonas "Oilers" viesos ar 3:1 (0:1, 2:0, 1:0) pārspēt Arizonas "Coyotes". Edmontonas vienība pārtrauca sešu zaudējumu sēriju.

Citā duelī ar "hat-trick" izcēlās NHL debitants Eliass Petešons, Vankūveras "Canucks" viesos ar 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0) pagarinājumā pārspējot Otavas "Senators".

Zviedru uzbrucējs, kurš "hat-trick" noformēja papildlaikā, šosezon guvis 22 vārtus.

Tikmēr Kalgari "Flames" viesos ar 5:3 (0:2, 3:1, 2:0) pārspēja Detroitas "Red Wings", kļūstot par Rietumu konferences līderi.

Savukārt Sanhosē "Sharks" viesos ar 5:4 (2:1, 3:1, 0:2) pārspēja Kolorādo "Avalanche". Sanhosē vienībā ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džo Pavelskis un Brents Bērnss.

Vēl trešdien Dalasas "Stars" mājās ar 5:4 (1:1, 3:3, 1:0) pārspēja Ņūdžersijas "Devils". Dalasas vienībā divus vārtus guva Miro Heiskanens.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 64 punktiem 40 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 54 punktiem seko Toronto "Maple Leafs". Savukārt septītā ar 48 punktiem ir latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 54 punktiem 41 cīņā ir Kalgari "Flames", otro vietu ar 52 punktiem 39 spēlēs ieņem Vinipegas "Jets", bet tālāk ar tikpat punktiem 43 mačos ir Vegasas "Golden Knights".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu