Rīgas "Dinamo" izbraukumā nevarēs palīdzēt Sotnieks, Mitinens un Skvorcovs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Sotnieks
Kristaps Sotnieks Foto: Zane Bitere/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai nākamajās četrās izbraukuma spēlēs nevarēs palīdzēt aizsargs Kristaps Sotnieks, kā arī uzbrucēji Gunārs Skvorcovs un Matīass Mitinens, vēsta klubs.

"Dinamo" ceturtdien ar līgumreisu devās četru spēļu izbraukumā uz Jaroslavļu, Maskavu, Čerepovecu un Ufu, kur aizvadīs spēles pret "Lokomotiv", "Dinamo", "Severstaļ" un "Salavat Julajev" vienībām.

Izbraukumā devušies divi vārtsargi, deviņi aizsargi un 15 uzbrucēji.

Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs šādi hokejisti:

  • vārtsargi - Timur Biļalovs, Kristers Gudļevskis;
  • aizsargi - Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Roberts Mamčics, Ruslans Pedans, Dmitrijs Šuļeņins, Marks Entonijs Zaneti un Kristaps Zīle;
  • uzbrucēji - Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Mārtiņš Dzierkals, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Egils Kalns, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Līnuss Videls.

Izbraukumā līdz nedosies savainotie spēlētāji - aizsargs Sotnieks, kā arī uzbrucēji Skvorcovs un Mitinens. No šīs trijotnes savainoto spēlētāju sarakstā ir tikai Skvorcovs, kurš nav spēlējis kopš 1.novembra, Mitinens savu pēdējo cīņu aizvadīja 20.decembrī, bet Sotnieks traumu guva mājas spēļu sērijas pirmajā spēlē 26.decembrī.

Savukārt Roberts Lipsbergs palīdzēs "Optibet" Latvijas hokeja līgas (OHL) komandai "Liepāja".

"Dinamo" ar 42 punktiem 43 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, pirmajam astotniekam zaudējot vienu punktu.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, kas rīdziniekiem bija neveiksmīgākā kluba vēsturē, sastāvā notikušas ļoti būtiskas izmaiņas, jo pirmo reizi vienības vēsturē tās sastāvā pašlaik ir 11 leģionāri. Pilnībā nomainījusies vārtsargu līnija, kā arī ierindā palikuši vien trīs aizsargi no iepriekšējās sezonas.

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus "Dinamo" palikusi bez izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu