Sējējs, Zubrus un Ignatovičs pārstāvēs Baltijas amatieru komandu turnīrā Baltkrievijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Daiņus Zubrus
Daiņus Zubrus Foto: AFP/SCANPIX

No 3. līdz 7.janvārim Minskas (Baltkrievija) ledus arēnā “Chizhovka-Arena” startēs Baltkrievijas Prezidenta kausa izcīņas amatieru turnīrs, kurā Baltijas komandas sastāvā iekļauti vairāki pazīstami spēlētāji. 

No Latvijas Baltijas komandā startēs septiņi hokejisti: Edijs Brahmanis, Normunds Sējējs, Maksims Širokovs, Sergejs Kuzņecovs, Andrejs Ignatovičs, Dmitrijs Iskrovs un Nikolajs Jakovļevs. Savukārt Baltijas komandas menedžera pienākumi uzticēti Juri Opuļskim.

Vēl Baltijas komandā spēlēs septiņi Igaunijas hokejisti un septiņi Lietuvas spēlētāji. Jāizceļ, ka Baltijas vienībā startēs arī Lietuvas Hokeja federācijas prezidents Daiņus Zubrus (Dainius Zubrus) un Igaunijas Hokeja asociācijas valdes priekšsēdētājs Rauno Paras (Rauno Parras).

Baltijas vienība spēlēs vienā apakšgrupā ar Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) komandu un Baltkrievijas izlasi, kuru pārstāvēs arī šīs valsts prezidents Aleksandrs Lukašenko.

Tāpat šajā Prezidenta kausa izcīņas turnīrā startēs Balkānu komanda, Ķīnas, Apvienoto Arābu Emirātu vienība, komandas no Krievijas, Slovākijas, Šveices, Vācijas, Somijas un Čehijas.

Baltijas hokejisti turnīru sāks piektdien, kad plkst.18:00 spēkosies ar Baltkrieviju, bet sestdien plkst.18:00 laukumā tiksies ar IIHF komandu.

Pirmdien notiks spēles par medaļām, kā arī skatītājus priecēs izklaides šovs uz ledus.

Apvienotā Baltijas valstu komanda tika izveidota, jo Latvijas Hokeja federācijai pēdējos gados izveidojušās ļoti labas attiecības ar kaimiņu federācijām. Simboliski  arī visas trīs valstis nesen atzīmēja 100 gadu dibināšanas jubilejas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu