Latvijas bobslejisti aizvadījuši noslēdzošos treniņbraucienus Altenbergā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas bobslejisti
Latvijas bobslejisti Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Latvijas bobslejisti ceturtdien aizvadīja noslēdzošos treniņbraucienus, gatavojoties nedēļas nogalē gaidāmajam Pasaules kausa posmam Vācijas trasē Altenbergā.

Oskara Ķibermaņa pilotētā divnieku ekipāža ieņēma 13. un 11. vietu, bet Ralfa Bērziņa vadītais divnieks ierindojās 20. un 18. pozīcijā.

Savukārt olimpiskā čempiona Vācijas pilota Frančesko Frīdriha divnieks uzrādīja 9. un 13. rezultātu.

Abos braucienos ātrākais bija Krievijas pilots Maksims Andrijanovs, kurš noslēdzošos treniņus aizvadīja ar četrinieku kamanām.

Jau vēstīts, ka otrdien un trešdien Latvijas bobslejisti ar mainīgām sekmēm aizvadīja treniņbraucienus.

Piektdien notiks skeletona sacensības, sestdien paredzēts starts bobslejā divniekiem, bet svētdien Pasaules kausa posms Altenbergā tiks noslēgts ar bobsleja četrinieku mačiem.

Pasaules kausa sezonas kopvērtējumā bobslejā divniekiem ar 450 punktiem līderis ir Frīdrihs, kurš uzvarēja abos posmos, kas risinājās Siguldas trasē.

Otro vietu ar 420 punktiem ieņem Ķibermanis, kurš Siguldā abos posmos divnieku sacensībās izcīnīja sudrabu, bet Bērziņš ar 336 punktiem ierindojas 8. pozīcijā.

Frīdrihs ar 435 punktiem ir sezonas kopvērtējuma līderis arī četriniekos, 10 punktus atpaliek vācietis Niko Valters, bet trešais ar 410 punktiem ir Johannes Lohners no Vācijas.

Ķibermanis atrodas ceturtajā vietā ar 384 punktiem, bet Bērziņš ierindojas 11. pozīcijā ar 256 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu